Ο Εβάν Φουρνιέ ανέλαβε τον ρόλο του ηγέτη και οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Euroleague. Με 17 πόντους στον αγώνα και συνολικά 27 πόντους σε όλο το ματς, ο Γάλλος σούπερ σταρ βοήθησε την ομάδα του Πειραιά να κατακτήσει την πρώτη θέση στη διοργάνωση.
Μετά τον αγώνα, ο Φουρνιέ δήλωσε: «Ανυπομονώ να δω την “κόλαση” της θύρας 7 στα πλέι οφ», αναφερόμενος στην επερχόμενη φάση των πλέι οφ.
Σχετικά με τις επόμενες προκλήσεις, ο Φουρνιέ τόνισε: «Πρώτα προηγείται ο αγώνας με τον Πανιώνιο για την προημιτελική φάση των πλέι οφ της Greek Basketball League. Έχουμε αυτό το παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα τώρα και μετά θα δούμε τα πλέι οφ της Euroleague. Ανυπομονώ να δω την κόλαση της Θύρας 7 στα πλέι οφ».
Αναφορικά με την προσωπική του κατάσταση, ο Φουρνιέ ανέφερε: «Ήταν λίγο δύσκολος μήνας για εμάς. Με πολλούς τραυματισμούς. Με παίκτες που αναγκαστικά παίζαμε σε άλλες θέσεις και με πολλά λεπτά. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Είχαμε κίνητρο για να πάρουμε την 1η θέση στην κανονική σεζόν και μας έσπρωξε ο κόσμος στο τέλος. Πάλευα λίγο με την υγεία μου. Ήμουν εκτός κάποιες εβδομάδες για να φτιάξω κάποια πράγματα που δεν ήταν σωστά και για να είμαι έτοιμος για το τέλος της σεζόν, που είναι το πιο σημαντικό κομμάτι».