Διπλή ανθρωποκτονία στο Αίγιο: Σοκ στην τοπική κοινωνία

Μία διπλή ανθρωποκτονία έχει σοκάρει την κοινωνία του Αιγίου, καθώς όπως έγινε γνωστό, ένα άτομο σκότωσε δύο ανθρώπους το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο δράστης είναι ένας άνδρας που φέρει ψυχολογικά προβλήματα και σκότωσε τον θείο του και έναν φίλο του θείου.

Μετά από καταγγελία που έγινε, κινητοποιήθηκαν οι αρχές της Ελληνικής Αστυνομίας. Ωστόσο, ο κατηγορούμενος παραδόθηκε μόνος του, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν…

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ατυχία για τη Μπάγερν Μονάχου πριν το ματς με τη Ρεάλ: Απουσία Έντουαρντς

Η ατυχία χτύπησε την Μπάγερν Μονάχου λίγο πριν το σημαντικό ματς με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη για τα Play In της Euroleague, με τον Κάρσεν Έντουαρντς να απουσιάζει λόγω τραυματισμού.

Απογοητευτική εμφάνιση Τσιτσιπά στο Barcelona Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχώρησε από τον αγώνα με τον Αρτούρ Φις στα προημιτελικά του Barcelona Open, μετά από αδιαθεσία και μόλις 15 λεπτά στο γήπεδο. Η εμφάνισή του ήταν απογοητευτική, αφήνοντας τον Φις να προκριθεί στα ημιτελικά του τουρνουά.

Νέος Γενικός Διευθυντής στην Χόλσταϊν Κίελ

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και της Νυρεμβέργης, Ολαφ Ρέμπε, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή στην Χόλσταϊν Κίελ, σε μια προσπάθεια αναδιάρθρωσης της αθλητικής διοίκησης.

Θλίψη στη Ναύπακτο για την απώλεια της 27χρονης φαρμακοποιού Μαρίας Δροσοπούλου

Η Ναύπακτος θρηνεί την απώλεια της 27χρονης φαρμακοποιού Μαρίας Δροσοπούλου, που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Φωκίδα, αφήνοντας πίσω της μια σημαντική κοινωνική προσφορά.