Ο Μόισες Καϊσέδο βρέθηκε σε μπελάδες με την αγγλική αστυνομία, καθώς συνελήφθη να οδηγεί την Audi RSQ8 χωρίς δίπλωμα! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος αμυντικός μέσος της Τσέλσι αγόρασε το ακριβότατο αυτοκίνητό του πρόσφατα και κατά τη διάρκεια ελέγχου έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας, διαπιστώθηκε πως δεν διέθετε τα απαραίτητα δικαιώματα οδήγησης στην Αγγλία.
Ο Καϊσέδο παρουσίασε το δίπλωμά του από τη χώρα του, ωστόσο, αυτό δεν ίσχυε στο Ηνωμένο Βασίλειο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να κατασχεθεί και να αντιμετωπίζει πιθανή απαγόρευση οδήγησης στη χώρα.
Μετά το περιστατικό, ο Καϊσέδο επέστρεψε στην κατοικία του με το μετρό, αφήνοντας πίσω του το προβληματικό επεισόδιο με την αστυνομία.