Η Μπόντο Γκλιμτ, η ομάδα-θαύμα του Europa League, συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία της! Μετά την εξαιρετική εμφάνισή της και την απόκτηση του εισιτηρίου πρόκρισης απέναντι στον Ολυμπιακό, η Μπόντο Γκλιμτ κατάφερε να κερδίσει με 2-0 τη Λάτσιο στον πρώτο προημιτελικό αγώνα της διοργάνωσης. Στον παγωμένο αγωνιστικό χώρο της Μπόντο, οι Νορβηγοί του προπονητή Κιέτιλ Κνούτσεν πραγματοποίησαν μια ακόμα επιτυχημένη εμφάνιση, με τον αρχηγό τους, Ούρλικ Σάλτνες, να ξεχωρίζει.
Ο Σάλτνες, που δεν είχε σκοράρει σε 11 ευρωπαϊκά παιχνίδια φέτος, ανέλαβε την ευθύνη και με δύο γκολ στα 47΄ και 69΄, οδήγησε την Μπόντο Γκλιμτ σε μια σημαντική νίκη. Από την άλλη πλευρά, ο Χρήστος Μανδάς, ο τερματοφύλακας της Λάτσιο, παρά τις καλές του εμφανίσεις, δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την αποτελεσματικότητα του αντιπάλου του.
Τα αποτελέσματα των υπόλοιπων προημιτελικών αγώνων του Europa League αναμένονται με ενδιαφέρον, ενώ η Μπόντο Γκλιμτ ονειρεύεται την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει είτε την Τότεναμ είτε την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Η επόμενη εβδομάδα στη Ρώμη θα είναι κρίσιμη για την ομάδα του Κνούτσεν, που ελπίζει σε μια ιστορική πορεία στο Europa League.
Το Europa League συνεχίζει να προσφέρει συναρπαστικές στιγμές και ανατροπές, κρατώντας το κοινό σε αγωνία μέχρι την τελευταία στιγμή. Η αναμονή για τους επόμενους αγώνες και τον τελικό του Europa League στις 21 Μαΐου στο Μπιλμπάο είναι μεγάλη, με τις ομάδες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την κατάκτηση του τίτλου.