Πτώση στην κατάταξη για την Μαρία Σάκκαρη

    Η παγκόσμια κατάταξη γυναικών στο τένις είχε νέα εξελίξεις με τη Μαρία Σάκκαρη να χάνει άλλους βαθμούς και να πέφτει κατά 18 θέσεις, βρίσκοντας τον εαυτό της στο Νο 82. Αυτή η πτώση την κρατάει εκτός Top 50 για τρίτη συνεχή εβδομάδα, με την πρωταθλήτρια να βρίσκεται εκτός Top 80 για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια.
    Οι επιπτώσεις αυτής της πτώσης είναι σημαντικές για την Μαρία Σάκκαρη, καθώς επηρεάζουν τη συμμετοχή της σε μεγάλα τουρνουά. Συγκεκριμένα, στο 1000άρι τουρνουά της Ρώμης βρίσκεται εκτός κυρίως ταμπλό, με την υποχρέωση να διεκδικήσει θέση μέσω προκριματικών.
    Ωστόσο, θετική είναι η είδηση ότι πρόσφατα μπήκε στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά της Μαδρίτης, καθώς προλήφθηκε η εκτός Top 70 κατάταξη της. Η προσπάθειά της συνεχίζεται, με την ελπίδα για ανάκαμψη στην κατάταξη.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Στρατηγικός Διάλογος “Η ΕΕ Συναντά τα Βαλκάνια”: Προκλήσεις και Προοπτικές

Στρατηγικός διάλογος μεταξύ ηγετών της ΕΕ και των Βαλκανίων στο συνέδριο "Η ΕΕ Συναντά τα Βαλκάνια", με εστίαση στην επέκταση, τις μεταρρυθμίσεις και τη δημοκρατία.

Απόρριψη Χαμάς ισραηλινής πρότασης για κατάπαυση πυρός

Ο ηγέτης της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας απέρριψε σήμερα την ισραηλινή πρόταση για κατάπαυση πυρός, εξηγώντας πως δεν οδηγεί σε οριστικό τέλος του πολέμου ή στην αποχώρηση των ισραηλινών στρατευμάτων από τον παλαιστινιακό θύλακα.

Επίθεση με νεκρό και τραυματίες σε πανεπιστήμιο της Φλόριντας

Ένας νεκρός και έξι τραυματίες σε επίθεση ενόπλου σε πανεπιστήμιο της Φλόριντας, με την αστυνομία να αναζητά τους υπόλοιπους δράστες.

Ειδικά προγράμματα δρομολογίων για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Μεγάλη Εβδομάδα

Ενημέρωση για τα ειδικά προγράμματα δρομολογίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα.