Πιρς Μπρόσναν: “Ενθαρρυντικά λόγια για τον υποψήφιο Τζέιμς Μποντ”

Ο Πιρς Μπρόσναν εξέφρασε θετική γνώμη για τον Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, έναν από τους υποψήφιους για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ. Ο Ιρλανδός ηθοποιός, που υποδύθηκε τον θρυλικό πράκτορα σε τέσσερις ταινίες, δήλωσε ότι θεωρεί πως ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον θα ήταν κατάλληλη επιλογή για τον ρόλο. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στη συνεργασία τους στην ταινία “The Greatest”, όπου τον είχε επιλέξει για έναν ρόλο.

Φωτογραφία: Αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Τραμπ: “Να μην επικρατήσει ανοησία”, καταιγίδα στις χρηματαγορές

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ζητά να μην επικρατήσει η "ανοησία" εν μέσω εμπορικού πολέμου που προκαλεί καταιγίδα στις χρηματαγορές, με το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης να ανοίγει με σημαντική πτώση.

Διαφωνία Λα Λίγκας – CSD για τους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα

Η La Liga κατέθεσε διοικητική έφεση και ζήτησε προληπτικά μέτρα κατά του ψηφίσματος του CSD που επιτρέπει σε ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα να αγωνίζονται μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ΕΕ προτείνει μηδενικούς δασμούς για τα βιομηχανικά προϊόντα με τις ΗΠΑ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτείνει μηδενικούς δασμούς για τα βιομηχανικά προϊόντα με τις ΗΠΑ, δηλώνοντας έτοιμη για διαπραγματεύσεις, ενώ ανακοινώνει τη δημιουργία Task Force για την επιτήρηση των εισαγωγών.

Τραμπ και δασμοί: Θρίλερ στις αγορές με δραματικές εξελίξεις

Δραματικές εξελίξεις στις αγορές λόγω των δασμών του Ντόναλντ Τραμπ, με πτώση της Wall Street και επιπτώσεις στις ελληνικές χρηματοπιστωτικές αγορές.