Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, έκανε μια κατηγορητική δήλωση αναφορικά με το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, το οποίο χαρακτήρισε ως “έγκλημα των Τεμπών”. Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι συνεχίζει τη συγκάλυψη, επεκτείνοντας τον πέπλο συγκάλυψης που έχει δημιουργηθεί γύρω από την υπόθεση.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Φάμελλου, η κυβέρνηση αρχικά χαιρέτιζε το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, ωστόσο τώρα αμφισβητεί την αξιοπιστία του, συμμετέχοντας στη συγκάλυψη μαζί με την ηγεσία της Δικαιοσύνης.
Ο κ. Φάμελλος επισήμανε πως η κοινωνία απαιτεί διαφάνεια και δικαιοσύνη, ενώ υπογράμμισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα αποκαλύψει τις ευθύνες όλων των εμπλεκόμενων, ανεξαρτήτως θέσης ή επιρροής, και θα απαιτήσει την ανάληψη ευθυνών.