Φωτιά στο ξενοδοχείο του Ρονάλντο στο Μαρόκο

Ένα πυρκαγιά ξέσπασε στο ξενοδοχείο “Pestana CR7” στη Μαρακές του Μαρόκου, το οποίο διατηρεί ο διάσημος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι πρώτες αναφορές καταγράφουν ότι η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, χωρίς να απαιτηθεί εκκένωση του κτιρίου και χωρίς να υπάρξουν τραυματίες.

Οι αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και η φωτιά κατασβέστηκε από τις ομάδες έκτακτης ανάγκης. Το ξενοδοχείο διαθέτει 168 δωμάτια, δύο εστιατόρια, γυμναστήριο, σπα και πισίνα, ενώ είχε χρησιμοποιηθεί ως καταφύγιο μετά τον σεισμό του Σεπτεμβρίου 2023.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Τηλεφωνική “τετραμερή” συνάντηση Μακρόν – Τραμπ – Σίσι – Αμπντάλα για την κατάσταση στη Γάζα

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν οργάνωσε μια τηλεφωνική "τετραμερή" συνάντηση με τους προέδρους των ΗΠΑ, Αιγύπτου και τον βασιλιά της Ιορδανίας για την κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας.

Ισοπαλία Μπολόνια – Νάπολι: Η Ίντερ στο +3 για τον τίτλο

Η Μπολόνια και η Νάπολι μοιράστηκαν τους βαθμούς σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ενώ η Ίντερ παραμένει στην κορυφή της Serie A με διαφορά +3 από τη δεύτερη Νάπολι.

Απεργία στην Ελλάδα: Συνομοσπονδίες κηρύσσουν 24ωρη Γενική Απεργία στις 9 Απριλίου 2025

Σε απεργιακό κλοιό μπαίνει η χώρα την Τετάρτη 9 Απριλίου 2025, με τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ να κηρύσσουν 24ωρη Γενική Απεργία με αιτήματα για αυξήσεις μισθών, Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και επαναφορά μισθών στο Δημόσιο.

Τραμπ: “Η πώληση ενέργειας στην ΕΕ βασικός στόχος”

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι η πώληση ενέργειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι προτεραιότητα για την αντιμετώπιση του εμπορικού ελλείμματος, ενώ διαπραγματεύσεις με το Ιράν βρίσκονται σε εξέλιξη.