Ιστορική πρόκριση για τη Νότιγχαμ Φόρεστ και την Κρίσταλ Πάλας

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται σε μια εξαιρετική χρονιά, προκρίνεται στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας και είναι πολύ κοντά στην πρόκριση στο Champions League της επόμενης σεζόν μέσω του πρωταθλήματος.

Στο παιχνίδι με τη Μπράιτον, η Φόρεστ επικράτησε με 4-3 στα πέναλτι, μετά από ένα αγώνα που παρέμεινε 0-0 στην κανονική διάρκεια και στην παράταση. Η ομάδα έδειξε ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, κατακτώντας μια ιστορική πρόκριση που την φέρνει πιο κοντά στον τίτλο.

Από την άλλη, η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε με 3-0 της Φούλαμ στο προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Με γκολ των Εζε, Σαρ και Ενκετιά, η ομάδα προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αφήνοντας πίσω της ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Μετά από αυτές τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, Νότιγχαμ Φόρεστ και Κρίσταλ Πάλας ανεβαίνουν στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας φανερώνοντας τη διάθεσή τους για μεγάλα κατορθώματα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Πυρπόληση αυτοκινήτων Tesla στην Ρώμη: Ο υπουργός Εσωτερικών κατηγορεί αναρχική οργάνωση

Ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας κατηγορεί αναρχική οργάνωση για την πυρπόληση 17 αυτοκινήτων Tesla σε χώρο στάθμευσης στην Ρώμη. Η έρευνα βρίσκεται υπό εξέταση από την εισαγγελία και την ιταλική αστυνομία.

Τραμπ: “Ο Πούτιν θα κάνει αυτό που του αναλογεί”, απειλεί με κυρώσεις

Ο Τραμπ πιέζει τον Πούτιν για κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία και απειλεί με κυρώσεις, ενώ εκφράζει πεποίθηση ότι ο Πούτιν θα τηρήσει τις υποχρεώσεις του.

Πυρηνικό Ιράν: Αντιπαράθεση Τεχεράνης – Ουάσινγκτον

Η επικίνδυνη εξέλιξη στη σχέση Ιράν και ΗΠΑ με αναφορά στο πυρηνικό πρόγραμμα και τις απειλές από τις δύο πλευρές.

Θανάσιμο τροχαίο δυστύχημα στον Κηφισό με θύμα αστυνομικό

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στον Κηφισό, με θύμα έναν αστυνομικό που ήταν εκτός υπηρεσίας.