Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία για μία καλή προπόνηση πριν το κρίσιμο ματς της Τετάρτης με τη Γιάντραν Σπλιτ για το Champions League υδατοσφαίρισης ανδρών. Στη Νέα Σμύρνη, επιβλήθηκαν εύκολα του Πανιωνίου με 19-7, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Οι “ερυθρόλευκοι” αγωνίστηκαν χωρίς τον Αλέξανδρο Παπαναστασίου, αλλά δεν είχαν κανένα πρόβλημα να επιβάλλουν από την αρχή την ανωτερότητά τους.
Στο β΄ ημίχρονο, η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε εντυπωσιακά του ΠΑΟΚ με 17-7, ανεβαίνοντας προσωρινά στη δεύτερη θέση του πίνακα, πίσω από τον Ολυμπιακό. Ο ΝΟΒ, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, κατάφερε να επικρατήσει με 17-6 του ΠΑΟΚ, ενώ ο Υδραϊκός νίκησε 10-8 τη Χίο στη Γλυφάδα, εξασφαλίζοντας την έβδομη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα play-in.
Στο Γκρουπ 2, η ΝΕ Πατρών πήρε τον πρώτο της βαθμό στη Β΄ φάση, με ισοπαλία 8-8 ενάντια στον Εθνικό. Η αναμέτρηση της Γλυφάδας με τη Λάρισα ολοκληρώθηκε ισόπαλη 12-12, ενώ το Περιστέρι νίκησε 14-9 το Παλαιό Φάληρο, εδραιώνοντας την πρώτη θέση του ομίλου.
Στα συνοπτικά αποτελέσματα, ο Ολυμπιακός επικράτησε 19-7 του Πανιωνίου, ενώ η Βουλιαγμένη νίκησε 17-7 τον ΠΑΟΚ και ο Υδραϊκός επικράτησε 10-8 της Χίου. Στο Γκρουπ 2, η ΝΕ Πατρών έπαιξε ισόπαλα 8-8 με τον Εθνικό, ενώ η Γλυφάδα ισοφάρισε 12-12 με τη Λάρισα και το Περιστέρι νίκησε 14-9 το Παλαιό Φάληρο.