Σοκ στη Μπάγερν Μονάχου: Τραυματίες Ντέιβις και Ουπαμεκανό

Σοκ και ανησυχία στη Μπάγερν Μονάχου μετά τους τραυματισμούς των Αλφόνσο Ντέιβις και Νταγιό Ουπαμεκανό, οι οποίοι θα απουσιάσουν από τις αγωνιστικές δραστηριότητες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Ντέιβις, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στο ματς της εθνικής του Καναδά, θα μείνει εκτός για έξι μήνες, ενώ ο Ουπαμεκανό δεν θα είναι διαθέσιμος για τις επερχόμενες αναμετρήσεις της Μπάγερν στο Champions League.

Ο Ντέιβις, μετά από μόλις 11 λεπτά συμμετοχής στο Nations League της Concacaf, αναγκάστηκε να αποχωρήσει τραυματίας, ενώ ο Ουπαμεκανό τραυματίστηκε στα ματς της εθνικής Γαλλίας. Η απουσία τους αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την ομάδα, που ετοιμάζεται για τα προημιτελικά ματς με την Ίντερ.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο Ζοάο Φέλιξ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός Ζοάο Φέλιξ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά την αποτυχημένη παρουσία του στην Μίλαν. Η Γαλατασαράι φαίνεται να είναι ο ιδανικός προορισμός για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με πληροφορίες από τον ιταλικό Τύπο.

ΑΕΛ: Προς την άνοδο με νίκη επί του Ηρακλή

Η ΑΕΛ υποδέχεται τον ΠΟΤ Ηρακλή στη μάχη για την άνοδο στη Super League 2. Με τη διαφορά στους έξι βαθμούς, μια νίκη θα τη φέρει πολύ κοντά στον στόχο.

Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Χοσέ Λουϊς Μεντιλίμπαρ ολοκλήρωσε την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του για το αυριανό ντέρμπι "αιωνίων" με τον Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την πρεμιέρα των playoffs.

Έκθεση “Εκπληκτικά Πράγματα” στη Βασιλική Ακαδημία Τεχνών

Ανακαλύψτε την έκθεση "Εκπληκτικά Πράγματα" στη Βασιλική Ακαδημία Τεχνών στο Λονδίνο, που αναδεικνύει την ενασχόληση του Βίκτωρ Ουγκώ με τη ζωγραφική και τη συμβολική του σημασία στη Γαλλική Δημοκρατία.