Ανακοινώθηκε η All-25 Euroleague Team

Η Euroleague ανακοίνωσε την τελευταία πεντάδα παικτών που συμπληρώνει την All-25 Euroleague Team, γιορτάζοντας τα 25 χρόνια της ύπαρξής της. Στη λίστα αυτή συμπεριλαμβάνονται ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας, ο οποίος έχει τέσσερις τίτλους Euroleague στο ενεργητικό του, καθώς και ο πρώην παίκτης και νυν προπονητής της Φενερμπαχτσέ, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.Οι υπόλοιποι τρεις παίκτες που συμπληρώνουν την πεντάδα είναι οι Ρούντι Φερνάντεθ, Σέιν Λάρκιν και Μανού Τζινόμπιλι. Η ψηφοφορία για την All-25 Euroleague Team έλαβε υπόψη τις προτιμήσεις των φιλάθλων, των προπονητών, των εκπροσώπων ΜΜΕ και των παικτών που έχουν αναδειχθεί MVP, δίνοντας έτσι έναν ολοκληρωμένο πίνακα των κορυφαίων στην ιστορία της διοργάνωσης.Με την προσθήκη των πέντε τελευταίων παικτών, η All-25 Euroleague Team πλέον αποτελείται από μια εντυπωσιακή λίστα παικτών που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ευρωπαϊκή μπασκετική σκηνή. Ανάμεσά τους βρίσκονται οι μεγάλοι Έλληνες πρωταγωνιστές όπως ο Βασίλης Σπανούλης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και πολλοί άλλοι που έχουν αφήσει εποχή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Δήλωση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ για την Ουκρανία

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Μαρκ Ρούτε, εκφράζει τη στήριξη της οργάνωσης προς την Ουκρανία και την "συμμαχία των προθύμων" σε κρίσιμη στιγμή.

Αναδείχθηκε MVP ο Μαρσελίνιο Ουέρτας – Απονομή βραβείων Basketball Champions League

Ο Μαρσελίνιο Ουέρτας αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στην τρέχουσα σεζόν του Basketball Champions League, ενώ ανακοινώθηκαν και οι υπόλοιποι νικητές στην απονομή των βραβείων.

Κριτική ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για την αντιμετώπιση της βίας στα Πανεπιστήμια

Κριτική από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για την αντιμετώπιση της βίας στα Πανεπιστήμια από την κυβέρνηση, αναφέροντας την έλλειψη συγκροτημένου σχεδίου και την ανάγκη για συνεργασία και στήριξη.