Συνεργασία Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ και ΕΛ.Ο.Τ. για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Poomsae

Με την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ και ΕΛ.Ο.Τ., έλαβε τέλος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρα Poomsae στη Χαλκίδα. Οι πρόεδροι των δύο Ομοσπονδιών, Κωνσταντίνος Σιάχος και Χρήστος Μανώλης, υπογράμμισαν τη σπουδαιότητα της συνεργασίας για την περαιτέρω ανάπτυξη του Παρα Ταε Κβο Ντο στην Ελλάδα.

Οι αθλητές και αθλήτριες προσέφεραν εντυπωσιακό θέαμα στο αγώνισμα του Παρα Poomsae, με τους νικητές και τις νικήτριες στις διάφορες κατηγορίες να είναι οι εξής:

Γυναίκες

  • P21: Μαρία Μανιάτη (Ελλάς Ομάδα Όνειρο)
  • P22: Μαρία Παύλου (Ελλάς Ομάδα Όνειρο)
  • P32: Ελένη Σκουρτσίδη (Ελλάς Ομάδα Όνειρο)
  • P34: Ελένη Νέστορα (Ελλάς Ομάδα Όνειρο)
  • P51: Δήμητρα Κοροκίδα (ΠΑΣΚΑ)
  • P53: Μαρία Λαμπρίδη (Ελλάς Ομάδα Όνειρο)

Άνδρες

  • P21: Βασίλης Αβραμίκας (ΠΑΣΚΑ)
  • P22: Χαράλαμπος Καλτσάς (ΠΑΣΚΑ)
  • P23: Νικόλαος Μιλάνος (Ελλάς Ομάδα Όνειρο)
  • P33: Βασίλης Μπίτουλας (Μυρμιδόνες)
  • P52: Ιωάννης Αργυρόπουλος (Ελλάς Ομάδα Όνειρο)

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Κορύφωση της Μεγάλης Εβδομάδας: Τέλος η Ιερά Ακολουθία, Περιφορά Επιταφίου σε ολόκληρη την Ελλάδα

Η Μεγάλη Εβδομάδα ολοκληρώθηκε με την τέλεση της Ιεράς Ακολουθίας και την Περιφορά του Επιταφίου σε εκκλησίες ανά την Ελλάδα, με πλήθος πιστών να τιμά την Ταφή του Κυρίου.

Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο στην Καλλιθέα

Σοκ στην Καλλιθέα με την ανακάλυψη νεκρού άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο, ο οποίος είχε δεχθεί πυροβολισμούς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στα playoffs της Euroleague

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξασφάλισε την πρόκρισή της στα playoffs της Euroleague, μετά τη νίκη της επί της Μπάγερν Μονάχου. Οι Ισπανοί θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Νίκη της Εσπανιόλ με 1-0 επί της Χετάφε στη LaLiga

Η Εσπανιόλ επικράτησε με 1-0 της Χετάφε στη LaLiga, ενώ η Μπαρτσελόνα παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.