Η Εθνική Ανσάμπλ Νεανίδων έγραψε μια ακόμα επιτυχημένη ιστορία στο χώρο της ρυθμικής γυμναστικής, συμμετέχοντας στο 10ο Aphrodite Cup στο Φάληρο. Με 310 συμμετέχουσες από 27 χώρες και με εξαιρετική απόδοση, η ελληνική ομάδα κατέκτησε πολύτιμα μετάλλια στους τελικούς οργάνων της διοργάνωσης.
Η ομάδα αποτελούνταν από τις Ιοκάστη Κηρύκου, Μαρία Μανάτου, Αντωνία Παπαδοπούλου, Νικόλ Σελμανάι, Κατερίνα Σπανουδάκη, Εστέλλα Φέρρα και κατάφερε να κατακτήσει την 1η θέση στα 5 ζεύγη Κορύνες, ενώ αγγίζοντας το μετάλλιο και στον τελικό των 5 Στεφανιών. Επίσης, η Παναγιώτα Λύτρα και η Νεφέλη Καλύβα εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους, κατακτώντας σημαντικές θέσεις στους τελικούς των ατομικών αγώνων.
Επιπλέον, οι νεαρές αθλήτριες Αναστασία Μαρία Καγκάλου, Βαλέρια Καμινίδου και Γεωργία Σαρρή έδειξαν το ταλέντο τους, πλησιάζοντας το βάθρο των νικητριών. Τέλος, οι πρώην πρωταθλήτριες πρόσθεσαν μια ξεχωριστή νότα στη διοργάνωση, ενώ τιμήθηκαν και πρόσωπα που συνέβαλαν στην επιτυχία του Aphrodite Cup.
Η τελετή λήξης ήταν γεμάτη από προσωπικότητες του χώρου της αθλητικής γυμναστικής, ενώ οι διοργανωτές εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους προς όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του τουρνουά. Το 10ο Aphrodite Cup αποτελεί μια ακόμα αξέχαστη εμπειρία για τον κόσμο της ρυθμικής γυμναστικής και υπόσχεται ακόμα περισσότερα τον επόμενο χρόνο.