Ολυμπιακός: Νίκη επί της Ρούναρ με 37-31 στο EHF European Cup

Ο Ολυμπιακός επέδειξε εντυπωσιακό δυναμισμό και αποφασιστικότητα στον αγώνα του με τη Ρούναρ, επικρατώντας με 37-31 στο πλαίσιο του EHF European Cup. Η ομάδα του Ρικάρντο Τριλίνι παρουσίασε υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης και πειθαρχία, εκμεταλλευόμενη τις αμυντικές αδυναμίες των αντιπάλων της.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον Ολυμπιακό να έχει προηγηθεί με σημαντική διαφορά, διατηρώντας τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η ρεβάνς για την πρόκριση στους “4” του τουρνουά είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 30 Μαρτίου, με τους φιλάθλους να παρακολουθούν με αγωνία την εξέλιξη των γεγονότων.

Τα πεντάλεπτα: 4-3, 7-6, 11-7, 14-9, 15-10, 19-12 (ημχ.), 22-13, 24-16, 27-20, 31-24, 34-27, 37-31

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρικάρντο Τριλίνι): Κοτανίδης, Τζηράς 2, Παπαβασίλης 1, Βίντα 3, Τζίμπουλας 4, Παπάζογλου 2, Παπαντωνόπουλος, Κανδύλας, Πέριτς 4, Σλίσκοβιτς 4, Βούγιοβιτς, Βέγιν 7, Λιάπης 3, Πασσιάς 1, Μιχαηλίδης 1, Σάββας 5

ΡΟΥΝΑΡ (Έιναρ Βέιεροντ): Μπιόρντσταντ, Όκερν 1, Γκούριχ 1, Γκραμ 3, Ράμπο 2, Χάουγκεν Φούρου 2, Μπόε, Τριγκεσταντ, Λίντελ 4, Μπέργκλι 1, Άστβεσταντ, Ρίβερσο 1, Μίκλεμπουστ 1, Σιούρσεν Σίβερσεν 6, Κνούτσεν 3, Βούλβικ 6

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Μήνυμα εθνικής επετείου: Παλεύουμε και αγωνιζόμαστε

Ο πρόεδρος της "Νίκης" Δημήτρης Νατσιός στέλνει το μήνυμά του για την εθνική επέτειο, τονίζοντας τη σημασία της πάλης και του αγώνα. Μιλά για τη διπλή γιορτή των Ελλήνων, τονίζει τη σημασία της Επανάστασης του '21 και καλεί όλους να αγωνιστούν για την ελευθερία και την πατρίδα.

Αμερικανός Πρόεδρος: “Σφάλμα χωρίς Σοβαρές Συνέπειες”

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε σε ένα σφάλμα χωρίς σοβαρές συνέπειες στην κοινοποίηση ενός απόρρητου στρατιωτικού σχεδίου, ενώ η Βρετανία επιβεβαίωσε τη στενή συνεργασία της με τις ΗΠΑ σε θέματα ασφαλείας.

Ο Πρόεδρος του Ισραήλ σοκαρισμένος από το ζήτημα των ομήρων στη Λωρίδα της Γάζας

Ο πρόεδρος του Ισραήλ Ισαάκ Χέρτσογκ εξέφρασε το σοκ του για το ζήτημα των ομήρων στη Λωρίδα της Γάζας, επισημαίνοντας τη σημασία της επιστροφής τους στα σπίτια τους.

Προπόνηση ΟΦΗ: Ετοιμάζονται για τα playoffs με τον Ατρόμητο

Οι παίκτες του ΟΦΗ συνεχίζουν την προετοιμασία τους με ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης και αγωνιστικό παιχνίδι, ενόψει της πρεμιέρας των playoffs με τον Ατρόμητο. Ο Κέβιν Λιούις ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες ετοιμάζονται για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα.