Θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Θεσσαλονίκη

Μία μητέρα 50 ετών έχασε τη ζωή της και ένας άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην επαρχιακή οδό Λαγκαδά – Κολχικού, κοντά στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο 60χρονος οδηγός του οχήματος που ενεπλάκη στο ατύχημα, δεν είχε άδεια οδήγησης, καθώς αυτή του είχε αφαιρεθεί λόγω οδήγησης υπό την επήρεια μέθης.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι το δυστύχημα έγινε το απόγευμα της 21ης Μαρτίου 2025, στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Λαγκαδά – Κολχικού. Η 50χρονη οδηγός του επιβατικού αυτοκινήτου βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ ο 60χρονος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται από το Τμήμα Τροχαίας Λητής, προκειμένου να διαλευκανθούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Η Μίλαν ανατρέπει τη Μπολόνια και παραμένει ζωντανή στη μάχη για το Champions League

Η Μίλαν ανατρέπει τη Μπολόνια στη Serie A, παραμένοντας ζωντανή στη μάχη για το Champions League. Όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στο πρωτάθλημα.

Ημιτελής εμπορική συμφωνία ΗΠΑ-Βρετανίας: Τα μεγάλα λόγια του Τραμπ

Ημιτελής εμπορική συμφωνία ΗΠΑ-Βρετανίας υπό τον Ντόναλντ Τραμπ, με περιορισμένες παραχωρήσεις και δασμούς.

ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ FINAL FOUR ΤΟΥ BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Τα λάθη του τελευταίου τρίλεπτου δεν επέτρεψαν στην ΑΕΚ την ολοκλήρωση της υπέρβασης και την πρόκριση στον τελικό του Final Four του Basketball Champions League, που φιλοξενείται στο "σπίτι" της, τη SUNEL Arena. Η Ένωση ηττήθηκε 65-71 από την Ουνικάχα Μάλαγα στον δεύτερο ημιτελικό, με την ισπανική ομάδα να ετοιμάζεται για τον τελικό της Κυριακής (11/5), όπου απέναντι στην πρωτάρα Γαλατασαράι θα διεκδικήσει το δεύτερο τρόπαιο της στη διοργάνωση και μάλιστα back to back.

Δημοσιογραφικό Άρθρο: Νίκος Ανδρουλάκης και τα Κεντρικά Θέματα του ΠΑΣΟΚ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναλύει τη θέση του ΠΑΣΟΚ στην ελληνική πολιτική σκηνή, εστιάζοντας σε κεντρικά θέματα όπως η προανακριτική επιτροπή για τον Κώστα Καραμανλή, η πανεπιστημιακή αστυνομία και η πολιτική της κυβέρνησης.