Ο Ολυμπιακός Κυπελλούχος Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μετά τη νίκη του επί του Πανιωνίου στον τελικό στην Κοζάνη. Με σκορ 3-2 σετ (25-17, 16-25, 25-15, 18-25, 12-15), η ομάδα του Πειραιά αύξησε τα τρόπαια της στον θεσμό σε 11 και παραμένει πολυνίκης.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης προσφέρει αντίσταση, αλλά ο Ολυμπιακός καταφέρνει να κρατήσει τον τίτλο στο τάι μπρέικ. Αξιοσημείωτη είναι η απόδοση της Μίλιτσα Κούμπουρα για τον Ολυμπιακό και της Σέρινταν Άτκινσον για τον Πανιώνιο.

Ο Πανιώνιος, αν και δείχνει διψασμένος για τίτλο, δεν καταφέρνει να αντισταθεί στον Ολυμπιακό. Με εντυπωσιακές εμφανίσεις από πολλές παίκτριες, η αναμέτρηση καταλήγει στο tie-break και οι “ερυθρόλευκοι” αναδεικνύονται νικητές.

Στον τελικό, ο Ολυμπιακός προηγείται με 14-10 στο tie-break, ενώ ο Πανιώνιος προσπαθεί να αντιδράσει. Τελικά, η Κούμπουρα καθορίζει τη νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 15-12, κρατώντας τον τίτλο στον Πειραιά.

Τα σετ: 2-3 (25-17, 16-25, 25-15, 18-25, 12-15) σε 122′

* Αναλυτικά στατιστικά από τον αγώνα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός ήταν αποτελεσματικότερος, με περισσότερους άσσους, επιθέσεις και λιγότερα λάθη αντιπάλων σε σχέση με τον Πανιώνιο.

Πανιώνιος (Ντράγκαν Νέσιτς): Μπούσα 18, Νομικού 4, Άτκινσον 23, Γκούντσεβα 1, Ίκιτς 11, Καρέλια 2 / Κακουράτου, Αλεξάκου 1, Ηλιοπούλου, Οικονομίδου 1, Νικολογιάννη, Καθάριου 5

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λορέντζο Μιτσέλι): Νίζετιχ 13, Εμμανουηλίδου 3, Φαριόλ 6, Κούμπουρα 29, Αμπντεραχίμ 14, Ντι Ιούλιο 1 / Αρτακιανού, Σαμπάτη, Λαμπρούση 5, Καλαντάτζε

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Final-4 του Κυπέλλου Βόλεϊ γυναικών:

Ημιτελικοί – Παρασκευή 21 Μαρτίου 2025

Θέτις-Πανιώνιος 0-3 (20-25, 13-25, 21-25)

ΑΟ Θήρας-Ολυμπιακός 0-3 (23-25, 14-25, 18-25)

Τελικός – Σάββατο 22 Μαρτίου 2025

Πανιώνιος-Ολυμπιακός 2-3 (25-17, 16-25, 25-15, 18-25, 12-15)

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Συναρπαστικά ματς και πρόκριση στα ημιτελικά για Γερμανία, Πορτογαλία, Γαλλία και Ισπανία

Συναρπαστικά παιχνίδια στη φάση των προημιτελικών του UEFA Nations League με Γερμανία και Πορτογαλία να προκρίνονται στα ημιτελικά, ενώ Γαλλία και Ισπανία εξασφαλίζουν επίσης την πρόκρισή τους.

Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στην Άρτα

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα επισκεφθεί την πλατεία Κιλκίς στην Άρτα αύριο στις 11:00.

Ανατροπή για τον Παναθηναϊκό στη Volley League: Κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 3-2 σετ

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ανατρέψει το σκορ από 0-2 σετ εναντίον του ΠΑΟΚ και να κερδίσει με 3-2 σετ, πλησιάζοντας στην πρόκριση για τους τελικούς της Volley League.

Ο Φισικέλα στην έναρξη του πρωταθλήματος Karting Eko 12H της Βουλγαρίας

Ο πρώην οδηγός της Φόρμουλα 1, Τζιανκάρλο Φισικέλα, θα λάβει μέρος στην έναρξη του επερχόμενου πρωταθλήματος Karting Eko 12H της Βουλγαρίας, μαζί με περισσότερους από 250 οδηγούς και 62 ομάδες.