Η ΑΕΚ Χάντμπολ προχωρά στα ημιτελικά του EHF European Cup

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ προχώρησε σε μια σπουδαία νίκη επί της Παρτίζαν με 27-22, ανοίγοντας τον δρόμο για την πρόκρισή της στα ημιτελικά του EHF European Cup. Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό «Γ. Κασιμάτης» σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη ένταση και αγωνία.

Το παιχνίδι διαμορφώθηκε με τα πεντάλεπτα: 4-3, 6-4, 7-5, 9-6, 13-9, 17-12 (ημιχρ.), 18-15, 19-18, 21-19, 23-20, 25-21, 27-22, με την ΑΕΚ να επικρατεί στο τέλος.

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ περάσει στα ημιτελικά, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Χάουκαρ (Ισλανδία) – Ίζβιντατς (Βοσνία). Ο πρώτος ημιτελικός έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 19 ή 20 Απριλίου στην Ελλάδα, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 26 ή 27 Απριλίου εκτός έδρας.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα

Η τρίτη θέση στη βαθμολογία και το εισιτήριο για το UEFA Europa League σε παιχνίδι-τελικό στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να ολοκληρώνει την προετοιμασία του χωρίς προβλήματα και τον Βιεϊρίνια να αποχαιρετά το ποδόσφαιρο.

Απόστολος Σίσκος: Κορυφαία Επίδοση στα 200μ. Ύπτιο στο “Giant Open” της Γαλλίας

Ο Απόστολος Σίσκος εντυπωσίασε με τον χρόνο του στα 200μ. ύπτιο στο μίτινγκ "Giant Open" στη Γαλλία, κατακτώντας την πρώτη θέση και πραγματοποιώντας πανελλήνιο ρεκόρ νέων ανδρών.

Νίκη-θρίλερ για τον Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης στη Super League

Ο Άρης επιβλήθηκε με 4-2 του Αστέρα Τρίπολης σε ένα αγωνιστικό θρίλερ για τη Super League. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα εδώ.

Η κυβέρνηση Τραμπ εξετάζει την αναστολή του habeas corpus

Η κυβέρνηση Τραμπ εξετάζει την αναστολή του δικαιώματος habeas corpus, με τον Στίβεν Μίλερ να δηλώνει ότι το Σύνταγμα επιτρέπει την αναστολή του σε περιόδους έκτακτης ανάγκης.