Το Αγρίνιο στον ΔΕΗ Tour of Hellas 2025

Ο Δήμος Αγρινίου έχει την τιμητική του στον ΔΕΗ Tour of Hellas 2025, με το Αγρίνιο να είναι πόλη τερματισμού του 1ου ετάπ (2/4), αλλά και εκκίνησης του 2ου (3/4) και να γεμίζει παράλληλες εκδηλώσεις με επίκεντρο το ποδήλατο, σε μία αθλητική γιορτή για τους κατοίκους του.

Ο δήμαρχος Αγρινίου και Β’ αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Παπαναστασίου, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συμμετοχή της πόλης του στον ΔΕΗ Tour of Hellas 2025 και κάλεσε τους δημότες να συμμετάσχουν τόσο στις παράλληλες δράσεις που θα γίνουν στις 2 Απριλίου στην Πλατεία Δημοκρατίας, όσο και ως θεατές στον εντυπωσιακό τερματισμό του πρώτου ετάπ και την εκκίνηση του 2ου.

Και ο αντιδήμαρος Χρήστος Ζαρκαβέλης κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος, προσθέτοντας ότι ο Δήμος ευχαριστεί τη Cycling Greece για την επιλογή της πόλης, αλλά και όλους τους εθελοντές που θα κινητοποιηθούν για τον μεγάλο αγώνα στο Αγρίνιο.

Από πλευράς της Οργανωτικής Επιτροπής Cycling Greece, μίλησαν ο πρόεδρος Παύλος Παπαδόπουλος, ο επιχειρησιακός διευθυντής Τάκης Ξουρής και ο διευθυντής παράλληλων δράσεων Θάνος Γεωργίου, αναλύοντας τις διαδρομές και τις εκδηλώσεις που έχουν ετοιμαστεί.

Το πρόγραμμα του ΔΕΗ Tour of Hellas 2025 περιλαμβάνει εντυπωσιακές διαδρομές και πλούσιο πρόγραμμα δράσεων σε διάφορες πόλεις, με το Αγρίνιο να ξεχωρίζει ως πόλη τερματισμού και εκκίνησης ενός από τα ετάπ.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Πυρκαγιά στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας: Άμεση Κατάσβεση και Ασφάλεια Ασθενών

Πυρκαγιά ξέσπασε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας στο δεύτερο υπόγειο, με επιτυχή κατάσβεση και ασφάλεια των ασθενών. Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, επισκέφθηκε τον χώρο και επιβεβαίωσε την άμεση επαναλειτουργία του νοσοκομείου.

Σπουδαίες νίκες για Εφές και Μπαρτσελόνα στη Euroleague

Σπουδαίες νίκες για Εφές και Μπαρτσελόνα στη Euroleague με εντυπωσιακές εμφανίσεις και σημαντικά αποτελέσματα.

Ολυμπιακός “λύγισε” τον ΑΟ Θήρας με 3-0 σετ και προκρίθηκε στον τελικό Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών

Ο Ολυμπιακός "λύγισε" τον ΑΟ Θήρας με 3-0 σετ στον ημιτελικό του Final-4 Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών και προκρίθηκε στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο.