Ο Χάρι Κέιν και η πορεία προς τη Χρυσή Μπάλα

 Ο αρχηγός της Αγγλίας, Χάρι Κέιν, πιστεύει ακράδαντα ότι έχει ό,τι χρειάζεται για να κερδίσει το επόμενο βραβείο «Χρυσής Μπάλας». Η εξασφάλιση τροπαίων με τη Μπάγερν Μονάχου αποτελεί το ζητούμενο που θα οδηγήσει στην υλοποίηση αυτού του ονείρου.
 Ο 31χρονος επιθετικός, πρωτοπόρος σκόρερ της Αγγλίας, έχει εντυπωσιακά στατιστικά με 32 γκολ και 11 ασίστ σε 37 εμφανίσεις με τη Μπάγερν αυτή τη σεζόν. Η συμβολή του βοήθησε τη γερμανική ομάδα να κυριαρχήσει στη Bundesliga και να εξασφαλίσει θέση στα προημιτελικά του Champions League.
 Παρόλο που κανένας Άγγλος παίκτης δεν έχει κερδίσει τη «Χρυσή Μπάλα» μετά τον Μάικλ Όουεν το 2001, ο Κέιν θεωρεί ότι οι πιθανότητές του αυξάνονται μετά τη μετακίνησή του στη Μπάγερν τον Αύγουστο του 2023 από την Τότεναμ.
 Ο επιθετικός δήλωσε ότι η παρουσία του στη Μπάγερν τον βοήθησε να εξελιχθεί περαιτέρω, να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και υπευθυνότητα. Επισήμανε ότι η αναγνώριση του ως ποδοσφαιριστή έχει αυξηθεί, καθώς αγωνίζεται σε μεγάλες διοργανώσεις και σε μεγάλες σκηνές.
 Ο Κέιν ανέφερε ότι παρόλη την επιτυχία του στο σκοράρισμα, αισθάνεται ότι δεν αντιλαμβάνεται πάντα πλήρως η αξία του. Το κίνητρό του παραμένει αναλλοίωτο, παραδείγματος χάριν, με τον Ρονάλντο και τον Μέσι να αντιμετωπίζουν παρόμοιες προκλήσεις.
 Ο Χάρι Κέιν εξέφρασε την ανυπομονησία του για τους επερχόμενους αγώνες και τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ολυμπιακός “λύγισε” τον ΑΟ Θήρας με 3-0 σετ και προκρίθηκε στον τελικό Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών

Ο Ολυμπιακός "λύγισε" τον ΑΟ Θήρας με 3-0 σετ στον ημιτελικό του Final-4 Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών και προκρίθηκε στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο.

Ανατροπή του Παναθηναϊκού επί της Άλμπα Βερολίνου στη Euroleague

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από το -8 και επικράτησε της Άλμπα Βερολίνου με σερί 21-0 στο τελευταίο πεντάλεπτο, με κορυφαίους τους Γκραντ, Ναν, Ερνανγκόμεθ και Γκέιμπριελ. Αναλυτικό ρεπορτάζ του αγώνα.

Ειδήσεις Λωρίδας της Γάζας: Αναφορά του ΟΗΕ και Διεθνείς Αντιδράσεις

Η ειδική συντονίστρια του ΟΗΕ για τη Μέση Ανατολή, Σίγκριντ Καγκ, ενημέρωσε το Συμβούλιο Ασφαλείας για την κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας, επισημαίνοντας την ανάγκη άμεσης απελευθέρωσης των ομήρων. Αναφέρθηκε επίσης στις εκτεταμένες δολοφονίες αμάχων και την καταστροφή υποδομών, ενώ καταδίκασε τη συλλογική τιμωρία του παλαιστινιακού λαού. Οι διεθνείς αντιδράσεις περιλαμβάνουν την έκκληση της Ελλάδας για ειρήνη, την αντίδραση του Ισραήλ και την προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

Εγκρίθηκε η Ίδρυση Κρατικής Εταιρίας για Αλυσίδες Καταστημάτων με Περιορισμένα Κέρδη

Το κοινοβούλιο ενέκρινε την ίδρυση μονομετοχικής κρατικής εταιρίας για αλυσίδες καταστημάτων με περιορισμένα κέρδη, προστατεύοντας τους καταναλωτές και τους παραγωγούς τροφίμων.