Νίκη της Εθνικής Νέων επί της Σερβίας στο Πανθεσσαλικό

Η εθνική Νέων κατάφερε να κερδίσει τη Σερβία με σκορ 2-1 σε έναν φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές αφιέρωσαν τη νίκη τους στον συμπαίκτη τους Γιον Πρίφτη, ο οποίος τραυματίστηκε στο χιαστό και απουσιάζει από την ομάδα λόγω του τραυματισμού του.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στις αρχές, με την Ελλάδα να προηγείται με γκολ του Παπανικόπουλου στο 15ο λεπτό. Ωστόσο, η Σερβία κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Μποροβίνα στο 69′, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον Χαρούπα να σκοράρει στο 86′ και να χαρίζει τη νίκη στην Ελλάδα με 2-1. Η καλή εμφάνιση της εθνικής δίνει ελπίδες για το μέλλον της ομάδας, με τον προπονητή Βαγγέλη Μόρα να είναι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών.

Η ενδεκάδα της Εθνικής Νέων περιλάμβανε τους Μπελερή, Ντούγκα, Μπαταούλας, Ζέκα, Κολοκοτρώνης, Παπανικόπουλος, Μύθου, Χάμζα, Σαρρής, Βέργας, και Τσαραμανίδη. Αγωνίστηκαν επίσης οι Κοσίδης, Χαρούπας, Σώκος, Ελευθεριάδης, Τσιώτας, Βυρσοκινός, Τσίγκας, Βασιλακόπουλος, και Φίλης.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Εκκληση απο τη Φαταχ στην Χαμας: “Αποχωρηστε απο την εξουσια για το καλο των Παλαιστινιων”

Ο εκπρόσωπος της Φάταχ καλεί την Χαμάς να αποχωρήσει από την εξουσία για το καλό των Παλαιστινίων στη Γάζα, εν μέσω των αυξημένων στρατιωτικών επιχειρήσεων του Ισραήλ.

Ασημένιο μετάλλιο για τον Εμμανουήλ Καραλή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ναϊντζίνγκ

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ναϊντζίνγκ, αναδεικνύοντας τον εαυτό του σε μία εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ο Μητσοτάκης συνεχάρη τον Καραλή για το ασημένιο μετάλλιο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τα συγχαρητήριά του προς τον αθλητή Εμμανουήλ Καραλή για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, εκφράζοντας υπερηφάνεια για τη διάκρισή του και ενθαρρύνοντάς τον να συνεχίσει τον αγώνα του με αποφασιστικότητα και αφοσίωση.

Νίκος Ανδρουλάκης: Θερμά συγχαρητήρια για τη νέα επιτυχία του Εμμανουήλ Καραλή

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, εκφράζει θερμά συγχαρητήρια για τη νέα μεγάλη επιτυχία του αθλητή Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ και κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.