Χρυσό μετάλλιο για τον Τζερεμάια Αζού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου

Ο Τζερεμάια Αζού, μετά τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης, εντυπωσίασε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Ναντζίνγκ κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 60μ. Ο 24χρονος Βρετανός, που πρόσφατα έγινε γνωστός ως “χάλκινος” Ολυμπιονίκης στο Παρίσι, απέδειξε ότι δεν είναι μόνο μέλος μιας επιτυχημένης σκυταλοδρομίας 4Χ100μ., αλλά και ένας από τους ταχύτερους στον κόσμο. Με εντυπωσιακό χρόνο 6.49, ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ και πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού. Ακολούθησε ο Αυστραλός Λάχλαν Κένεντι με 6.50 και το πρώτο μετάλλιο στην καριέρα του σε μεγάλη διοργάνωση. Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Ακάνι Σιμπίνε από τη Νότια Αφρική με 6.54, δίνοντας έναν εντυπωσιακό τόνο στον αγώνα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Κίρστι Κόβεντρι: Η νέα πρόεδρος της ΔΟΕ σε μια εποχή γεωπολιτικών προκλήσεων

Η Κίρστι Κόβεντρι εξελέγη πρόεδρος της ΔΟΕ, αναλαμβάνοντας τη θέση σε μια περίοδο εντάσεων και προκλήσεων στον κόσμο του αθλητισμού. Αναλυτές επισημαίνουν τη σημασία της επικοινωνίας και την ανάγκη για κατανόηση των σχέσεων εξουσίας.

Ιστορική πρόκριση του Πανιωνίου στον τελικό Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου προκρίθηκε για πρώτη φορά στην Ιστορία της στον τελικό του Κυπέλλου, μετά τη νίκη επί της Θέτιδας στο Final-4.

Νίκη της Εθνικής Νέων επί της Σερβίας στο Πανθεσσαλικό

Η εθνική Νέων επικράτησε με 2-1 της Σερβίας σε φιλικό αγώνα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, με τους παίκτες να αφιερώνουν τη νίκη στον τραυματία συμπαίκτη τους.

Ακύρωση χαρακτηρισμού της Τουρκίας ως ασφαλούς τρίτης χώρας από το Συμβούλιο της Επικρατείας

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας ακύρωσε την απόφαση που χαρακτήριζε την Τουρκία ασφαλή τρίτη χώρα για αιτούντες διεθνή προστασία. Οι περιπτώσεις θα εξετάζονται ατομικά.