Νέο συμβόλαιο για τον τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιο του 18χρονου τερματοφύλακα Ιλια Βολόσιν, όπως αναφέρει η αθλητική εφημερίδα “Marca”. Ο νεαρός Ουκρανός γκολκίπερ εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του από τότε που εντάχθηκε στην ομάδα τον Ιανουάριο του 2024, προερχόμενος από την Ράγιο Μαγιαχόντα. Η διοίκηση της Ρεάλ αναγνωρίζοντας το ταλέντο του, αποφάσισε να του προσφέρει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2029, με αυξημένες αποδοχές, με στόχο να τον κρατήσει στο ρόστερ της για τα επόμενα χρόνια.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο Ντραγκόφσκι μιλάει για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι μιλάει για τη σημασία του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την επιστροφή του στο γήπεδο και τη σημασία της επιμονής στην ποδοσφαιρική καριέρα.

Μυστήριο θάνατος εύπορης οικογένειας στο Ελληνικό: Έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ.

Μυστήριο θάνατος εύπορης οικογένειας στο Ελληνικό: τρεις θάνατοι σε 13 ημέρες και έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. για εγκληματική ενέργεια.

Το θαύμα του Κάρλος Κορμπεράν στη Βαλένθια

Ο Κάρλος Κορμπεράν συνεχίζει το θαύμα του στη Βαλένθια, ανεβάζοντας την ομάδα από την προτελευταία θέση στη La Liga στην 9η θέση και διεκδικώντας θέση στην Ευρώπη.

Ημερίδα για την Ελευθερία της Τέχνης και τις Προκλήσεις της

Στην Εθνική Πινακοθήκη πραγματοποιήθηκε ημερίδα για την Ελευθερία της Τέχνης, με αφορμή τους πρόσφατους βανδαλισμούς έργων της έκθεσης «Η Σαγήνη του Αλλόκοτου» και τις πολιτικές αντιδράσεις που προκάλεσαν.