Η διοίκηση της Άντερλεχτ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Χούμπερτ, αντικαθιστώντας τον με τον Χάσι. Ο Χούμπερτ, που ανέλαβε την ομάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο, απομακρύνθηκε λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων των τελευταίων εβδομάδων.
Στα πλέι οφ, όπου η Άντερλεχτ ξεκινάει από την τέταρτη θέση και οκτώ βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση, η ομάδα έχει ελάχιστες ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που εξασφαλίζει και τη συμμετοχή στο Champions League.
Ο νέος προπονητής, Χάσι, έχει ήδη εργαστεί στην Άντερλεχτ από το 2014 έως το 2016 και έχει παίξει για την ίδια ομάδα από το 2000 έως το 2005, ενώ έχει προπονήσει και άλλες ομάδες όπως η Λέγκια Βαρσοβίας και ο Ολυμπιακός.