Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναλύει τις γεωπολιτικές εξελίξεις

Κατά τη σύνοδο του Κύκλου Ιδεών, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέλυσε τις γεωπολιτικές εξελίξεις και αμφισβήτησε το δόγμα του ΝΑΤΟ σε σχέση με τις ενέργειες του Ντ. Τραμπ και τον ρόλο της Ρωσίας. Προτείνοντας την αναδιαμόρφωση της ευρωπαϊκής πολιτικής ασφάλειας, επεσήμανε τη σημασία της πολυμερούς συνεργασίας με την Τουρκία. Επίσης, αναφέρθηκε στην εθνική στρατηγική και τη στάση της Ελλάδας στην κρίση της Ουκρανίας, εκφράζοντας την ανάγκη για διάλογο και ειλικρίνεια.

Αναφερόμενος στην εσωτερική πολιτική, κρίτικε τη διακυβέρνηση της ΝΔ και τονίζοντας τη σημασία του διαλόγου μεταξύ κομμάτων και θεσμικών παραγόντων. Επίσης, αναφέρθηκε στις επόμενες εκλογές και την ανάγκη για μια κυβερνήσιμη χώρα μετά την κρίση. Τέλος, επεσήμανε τη σημασία της ευθύνης του πολίτη στην αντιμετώπιση της κρίσης και την ανάγκη για μάθημα από τα δύσκολα γεγονότα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Τραμπ ονομάζει Τζανίν Πίρο σε κορυφαία θέση

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την ονομασία της Τζανίν Πίρο σε σημαντική θέση και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η επιλογή του.

Επίσκεψη Επιτρόπου Βιώσιμων Μεταφορών σε Ρόδο και Καστελλόριζο

Ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών επισκέπτεται τη Ρόδο και το Καστελλόριζο για την Ημέρα της Ευρώπης, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις και συζητήσεις με μαθητές και φοιτητές.

Ράσα και εγκληματικότητα: Η αποκάλυψη του ιερέα που έγινε πληροφοριοδότης συμμορίας

Ανακαλύψτε την απίστευτη υπόθεση ενός ιερέα που αποδείχθηκε πληροφοριοδότης μιας εγκληματικής συμμορίας, προκαλώντας σοκ στην κοινωνία της Δράμας.

Η Αθηναϊκή Ριβιέρα: Οι Διαφορετικές Αγορές του Πολυτελούς Ακινήτου

Η Αθηναϊκή Ριβιέρα αναδεικνύεται ως μια από τις πιο δυναμικές αγορές πολυτελών ακινήτων στην Ευρώπη, προσελκύοντας εύπορους αγοραστές από διάφορα μέρη του κόσμου. Κάθε παραλιακή περιοχή εξυπηρετεί διαφορετικά προφίλ αγοραστών υψηλού επιπέδου, σύμφωνα με την Κορίνα Σαΐα, διευθύνουσα σύμβουλο της Premier Realty Greece.