Νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς επί των Μιλγουόκι Μπακς με 104-93

Ο Τζίμι Μπάτλερ ΙΙΙ ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 24 πόντους, ενώ ο Μπράντιν Ποντζιέμσκι επέστρεψε από τραυματισμό και πέτυχε δύο καθοριστικά τρίποντα στα τελευταία λεπτά. Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τον Στεφ Κάρι, επικράτησαν των Μιλγουόκι Μπακς με 104-93 στο Σαν Φρανσίσκο.

Με τον Κάρι να ξεκουράζεται, οι Ουόριορς ανέκαμψαν από την εντός έδρας ήττα τους από τους Ντένβερ Νάγκετς την προηγούμενη νύχτα και πέτυχαν τη 15η νίκη τους σε 18 αγώνες από τότε που απέκτησαν τον Μπάτλερ από τους Μαϊάμι Χιτ. Ο Ντρέιμοντ Γκριν ήταν ο πρώτος ριμπάουντερ του αγώνα με 10 ενώ είχε επίσης και 4 ασίστ, 4 μπλοκ, 2 κλεψίματα και 3 πόντους.

Ο Κάιλ Κούζμα (22π.) ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μπακς, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την άστοχη βραδιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Ντάμιαν Λίλαρντ. 

Ο “Giannis” ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 20 πόντους, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 1 λάθος σε 39 λεπτά συμμετοχής. Όσον αφορά στον “Dame”, είχε 16 πόντους με 6/18 σουτ ενώ 16 πόντους σημείωσε ο Μπρουκ Λόπεζ και 10 ο Γκάρι Τρεντ Τζούνιορ.

Σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Σάρλοτ – Ατλάντα 102-134

Βοστώνη – Μπρούκλιν 104-96

Γκόλντεν Στέιτ – Μιλγουόκι 104-93

ΛΑ Κλίπερς – Κλίβελαντ 132-119

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ

———–

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

====================

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ

Βοστώνη 50-19

Νέα Υόρκη 43-24

Τορόντο 24-45

Φιλαδέλφεια 23-45

Μπρούκλιν 23-46

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Κλίβελαντ 56-12

Μιλγουόκι 38-30

Ιντιάνα 38-29

Ντιτρόιτ 38-31

Σικάγο 29-39

ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ατλάντα 33-36

Ορλάντο 32-37

Μαϊάμι 29-39

Σάρλοτ 17-51

Ουάσινγκτον 15-52

ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

=================

ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Οκλαχόμα Σίτι 56-12

Ντένβερ 44-25

Μινεσότα 40-30

Πόρτλαντ 30-39

Γιούτα 15-54

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ

Λ.Α. Λέικερς 42-25

Γκόλντεν Στέιτ 40-29

Λ.Α. Κλίπερς 39-30

Σακραμέντο 34-33

Φοίνιξ 32-37

ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Χιούστον 44-25

Μέμφις 43-26

Ντάλας 33-36

Σαν Αντόνιο 28-39

Νέα Ορλεάνη 18-51

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Νέα ταινία “The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum” να κάνει ντεμπούτο στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η νέα ταινία "The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum" θα κάνει το ντεμπούτο της στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου 2027, όπως ανακοίνωσαν η Warner Bros. και η New Line, ακολουθώντας την παράδοση των προηγούμενων ταινιών του Peter Jackson.

Αγωνία για τις ευρωπαϊκές θέσεις στην Bundesliga

Αναλυτική παρουσίαση των αγώνων της 33ης αγωνιστικής στην Bundesliga και της μάχης για τις ευρωπαϊκές θέσεις, με έμφαση στις ομάδες που αγωνίζονται για πρόκριση σε Champions League, Europa League και Conference League.

Επιβλητική νίκη των Τίμπεργουλβς επί των Γουόριορς στον δεύτερο αγώνα της σειράς

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς επιβλήθηκαν των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με εντυπωσιακό τρόπο στον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής σειράς της Δύσης, με τον Τζούλιους Ράντλ να ξεχωρίζει με 24 πόντους και 11 ασίστ.

Ο Σίνερ επιστρέφει στα κορτ της Ρώμης μετά το Australian Open

Ο επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, Γιανίκ Σίνερ, επιστρέφει στα κορτ της Ρώμης μετά την κατάκτηση του Australian Open. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η επιστροφή του μετά από αποκλεισμό λόγω χρήσης απαγορευμένης ουσίας.