Επιστροφή ακροδεξιού πολιτικού στο υπουργείο Εθνικής Ασφαλείας

Η κυβέρνηση του Ισραήλ ενέκρινε την πρόταση του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου να επανέλθει στο υπουργείο Εθνικής Ασφαλείας ο ακροδεξιός πολιτικός Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ, που επανεντάχθηκε στο κυβερνητικό σχήμα, σύμφωνα με ανακοίνωση των υπηρεσιών του πρώτου που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: EPA/ABIR SULTAN

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Αγωνία για την παραμονή στην Α1 Ανδρών/Elite League

Αναλυτική παρουσίαση των αναμετρήσεων για την παραμονή στην Α1 Ανδρών/Elite League μεταξύ Λαυρίου και Μαρουσίου και των επιπτώσεών τους στην τελική κατάταξη.

Ο Άρης “καπάρωσε” την πέμπτη θέση του πρωταθλήματος

Ο Άρης κατέλαβε την πέμπτη θέση του πρωταθλήματος και δίνει μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο στη Super League. Διαβάστε αναλυτικά τις εξελίξεις στα Play Off 5-8.

Νίκες για Κλίβελαντ και Ντένβερ στα πλέι οφ του NBA

Οι Καβαλίερς και οι Νάγκετς πανηγύρισαν νίκες στα πλέι οφ του NBA, ενώ η Ιντιάνα προηγείται 2-1 στη σειρά με το Κλίβελαντ και το Ντένβερ προηγείται 2-1 με την Οκλαχόμα Σίτι.