Επέκταση δρομολογίων και αύξηση θέσεων από την Hellenic Train

Η Hellenic Train ανακοίνωσε ότι το τρένο του Πηλίου, αριθμού 3800-3801, θα εκτελέσει επιπλέον δρομολόγια στις ημερομηνίες 21/3, 24/3, 25/3 και 28/03/2025, εκτός από τα Σαββατοκύριακα, προκειμένου να εξυπηρετήσει καλύτερα τους επιβάτες του.

Συγκεκριμένα, το τρένο 3800 θα ξεκινά από τα ‘Ανω Λεχώνια στις 10:00 και θα επιστρέφει από τις Μηλιές στις 15:00 ως τρένο 3801, με στάση 15 λεπτών στην ‘Ανω Γατζέα και στις δύο κατευθύνσεις της διαδρομής.

Επιπλέον, λόγω της αυξημένης ζήτησης κατά την περίοδο της 25ης Μαρτίου, η Hellenic Train ενισχύει την χωρητικότητα των θέσεων στα δρομολόγια του άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα, την 21/03 με τα Intercity 52/57 και την 25/03 με τα Intercity 55/57.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο Χάρης Δούκας μιλά για την Ανθεκτικότητα της Αθήνας στην Κλιματική Κρίση

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, αναλύει τις προκλήσεις και τις ενέργειες για την ανθεκτικότητα της πόλης στην κλιματική αλλαγή, μιλώντας στο Forum του Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων.

Εθνική Ομάδα: Ο Γιοβάνοβιτς μιλάει για τα play off με τη Σκωτία

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλάει για την πρόκληση των play off με τη Σκωτία και τις απουσίες στην Εθνική Ομάδα, ενώ ο Μανώλης Σιώπης εκφράζει την ικανοποίησή του για το νέο προπονητικό κέντρο.

Νέες Αμερικανικές Αεροπορικές Επιδρομές στην Υεμένη

Αμερικανικές δυνάμεις εξαπέλυσαν νέες αεροπορικές επιδρομές στην πρωτεύουσα Σαναά και σε άλλες περιοχές της Υεμένης που ελέγχουν οι Χούθι, με αναφορές σε τραυματίες και στόχους της επίθεσης.

Ενίσχυση της Ανθεκτικότητας των Πόλεων: Η Στρατηγική του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, αναλύει τη στρατηγική ενίσχυσης της ανθεκτικότητας των πόλεων απέναντι στις φυσικές καταστροφές και τη σημασία της συνεργασίας όλων των φορέων.