Το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων 2025 στις ΗΠΑ: Προβλέψεις για 3,2 δισεκατομμύρια θεατές

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της FIFA, περίπου 3,2 δισεκατομμύρια θεατές αναμένεται να παρακολουθήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στις ΗΠΑ το 2025, όπου θα συμμετέχουν 32 ομάδες. Το τουρνουά θα ξεκινήσει στο Μαϊάμι στις 14 Ιουνίου 2025 και θα ολοκληρωθεί με την ανάδειξη των πρωταθλητών στη Νέα Υόρκη/ Νιου Τζέρσεϊ στις 13 Ιουλίου 2025.

Ο Chief Business Officer της FIFA, Ρόμι Γκάι, δήλωσε ότι η οργάνωση έχει εργαστεί σκληρά για να υποστηρίξει τους συνεργάτες της και να προετοιμάσει τον τομέα της για το τουρνουά. Οι εκτιμήσεις τους υποδεικνύουν ότι το κοινό θα φτάσει τα 3,2 δισεκατομμύρια, με υψηλές προσδοκίες για τον τελικό που μπορεί να φτάσει τα 2 δισεκατομμύρια θεατές.

Αναφερόμενος στην κριτική που δέχεται το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων για την αύξηση του αριθμού των αγώνων, ο Γκάι είπε ότι η FIFA είναι υπεύθυνη για ένα ποσοστό μόλις 1% των ποδοσφαιρικών αγώνων παγκοσμίως. Επισήμανε ότι, παρόλο που ο αριθμός των αγώνων μπορεί να φαίνεται υψηλός, οι συνθήκες έχουν αλλάξει και οι ποδοσφαιριστές παίζουν λιγότερα λεπτά σε σχέση με το παρελθόν, λόγω των περιορισμένων ρόστερ των ομάδων.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Μακρόν: “Άμεσες διαπραγματεύσεις Ουκρανίας-Ρωσίας ανά 30 ημέρες”

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ζητά άμεσες διαπραγματεύσεις μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας στο πλαίσιο εκεχειρίας 30 ημερών, απειλώντας με πιο σκληρές κυρώσεις σε περίπτωση μη αποδοχής.

Επιχείρηση Διάσωσης 82 Αλλοδαπών στη Θαλάσσια Περιοχή της Γαύδου

Επιχείρηση διάσωσης 82 αλλοδαπών πραγματοποιήθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Γαύδου, με τη συμμετοχή του ΕΚΣΕΔ και της Frontex. Οι αλλοδαποί μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Αγίας Γαλήνης για περαιτέρω φροντίδα και διαδικασίες επίλυσης της κατάστασής τους.

Θρίλερ με τον θάνατο μιας οικογένειας στο Ελληνικό

Ο θάνατος τριών μελών μιας οικογένειας στο Ελληνικό υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και η μυστηριώδης παρουσία μιας οικιακής βοηθού δημιουργούν ερωτήματα και ανησυχίες.

Νομοσχέδιο Εξωτερικών για επενδύσεις

Κατατέθηκε στη Βουλή νομοσχέδιο του υπουργείου Εξωτερικών για την εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2019/452 σχετικά με τον έλεγχο ξένων επενδύσεων στην Ένωση για λόγους ασφάλειας ή δημόσιας τάξης.