Ερευνητές της Ελληνικής Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα που είχε μαχαιρώσει θανάσιμα έναν 23χρονο κατά τη διάρκεια συμπλοκής έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος δράστης εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης στην Ισπανία. Αρχικά, είχε εντοπιστεί στη Μασσαλία της Γαλλίας, όμως η σύλληψή του δεν κατέστη εφικτή εκεί.
Η αστυνομία κατάφερε να φτάσει στα ίχνη του δράστη μέσω της κοπέλας του, η οποία του είχε πρόσφατα αγοράσει εισιτήριο για τη Βαρκελώνη. Με αυτόν τον τρόπο, οι αρχές εντόπισαν τη θέση του και προχώρησαν στη σύλληψη.
Η θανατηφόρα συμπλοκή είχε σημειωθεί στα τέλη Απριλίου του 2024, έξω από το κλαμπ στο Μαρούσι. Το επεισόδιο ξεκίνησε μέσα στο νυχτερινό κατάστημα και εξελίχθηκε σε έναν άγριο καβγά, με αποτέλεσμα τον θάνατο του 23χρονου, καθώς και σοβαρούς τραυματισμούς ενός 26χρονου και ενός ακόμη ατόμου.