ΠΑΣΟΚ: Κριτική για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής

Σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επισημαίνει ότι ο κ. Τριαντόπουλος θα παραπεμφθεί ενώπιον του δικαστή ως αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας του κόμματος για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, η οποία απορρίφθηκε από την κυβέρνηση ως δήθεν εργαλειοποίηση.

Κριτική απευθύνεται και προς τη Νέα Δημοκρατία, με το ΠΑΣΟΚ να υπογραμμίζει ότι ο κ. Τριαντόπουλος πρέπει να παραπεμφθεί βάσει του Συντάγματος και των νόμων, αντί για πολιτικούς σχεδιασμούς και επικοινωνιακή διαχείριση του πολιτικού κόστους.

Επιπλέον, το ΠΑΣΟΚ καλεί τη Νέα Δημοκρατία να μην υιοθετεί διπλά μέτρα και σταθμά, αναφερόμενο στην απόρριψη του αιτήματος για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Κώστα Καραμανλή, παρά το πορίσμα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Σοβαρός τραυματισμός του Άρη Μουγκοπέτρου από κροτίδα

Σοβαρός τραυματισμός του δεξιοτέχνη του κλαρίνου Άρη Μουγκοπέτρου από κροτίδα κατά τη διάρκεια γλεντιού. Ενημερωθείτε για την κατάσταση της υγείας του και την πορεία του στην παραδοσιακή μουσική.

Σπουδαίες νίκες για Κλίπερς και Πίστονς στα πλέι-οφ

Μεγάλες εκτός έδρας νίκες για τους Κλίπερς επί των Νάγκετς και τους Πίστονς επί των Νικς στα πλέι-οφ του NBA, με τους Λέοναρντ και Κάνιγχαμ να ξεχωρίζουν.

Ποινικές διώξεις για 27 ύποπτους με συνδέσεις στη συμμορία Tren de Aragua

Εικοσι επτά άτομα που φέρονται να συνδέονται με τη συμμορία Tren de Aragua αντιμετωπίζουν ποινικές διώξεις από τις αρχές των ΗΠΑ για σοβαρά αδικήματα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.