Ο Κρις Γουντ σχεδιάζει επιστροφή στη Νέα Ζηλανδία μετά την επιτυχημένη σεζόν

 Ο Κρις Γουντ έχει καταφέρει να σημειώσει 18 γκολ στην Premier League, βοηθώντας τη Νότιγχαμ Φόρεστ να πλησιάσει το Champions League. Παρ’ όλα αυτά, ο 33χρονος φορ βλέπει το μέλλον του σε μια πιο ήσυχη σκηνή στη γενέτειρά του, τη Νέα Ζηλανδία. Ο Γουντ έχει συμβόλαιο με τη Φόρεστ μέχρι το 2026-27 και σχεδιάζει να επιστρέψει στη χώρα του με τη σύζυγό του Έμμα. Οι μακροπρόθεσμοι σχεδιασμοί του περιλαμβάνουν την επιστροφή στο ποδόσφαιρο. Στη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα “Stuff” της Νέας Ζηλανδίας, ο Γουντ αναφέρει: “Θέλω να ζήσω την εμπειρία της επιστροφής στο σπίτι και αν αυτό συμπεριλαμβάνει το ποδόσφαιρο, θα είναι φανταστικό”. Η Νέα Ζηλανδία διαθέτει δύο επαγγελματικούς συλλόγους στην A-League, όπου ο Γουντ θα μπορούσε να αποτελέσει ευπρόσδεκτη προσθήκη. Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Όκλαντ, ο ποδοσφαιριστής αγαπά και τις δύο πόλεις. Ο Γουντ στοχεύει να οδηγήσει τη Νέα Ζηλανδία στη νίκη εναντίον των Φίτζι για να εξασφαλίσει θέση στον τελικό προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026. Η ομάδα του αναζητά την πρόκριση στη μεγάλη διοργάνωση μετά από τις προσπάθειές της στα προηγούμενα χρόνια. Στα 18 του, ο Γουντ ήταν το νεότερο μέλος της εθνικής Νέας Ζηλανδίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2010. Αν και η ομάδα δεν προκρίθηκε, ο φορ έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις και προβλέπει ότι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις αντιπάλους της στο μέλλον. Ο Γουντ δηλώνει αποφασισμένος: “Δεν θα πάμε εκεί απλώς για τη συμμετοχή. Προετοιμαζόμαστε για αυτή την παγκόσμια σκηνή και στόχος μας είναι να προχωρήσουμε πέρα από τη φάση των ομίλων”.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Κακοκαιρία εξπρές: Χιόνια και βροχές σε πολλές περιοχές της χώρας

Σε εξέλιξη η κακοκαιρία με βροχές και χιόνια σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, καθώς οι θυελλώδεις άνεμοι προκαλούν διακοπές δρομολογίων και κυκλοφορίας.

Συνεχίζονται οι Αεροπορικές Επιδρομές στη Γάζα – Ανησυχία για την Ανθρωπιστική Κρίση

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ επιβεβαιώνει τους φόβους για εκατοντάδες νεκρούς στη Γάζα λόγω των αεροπορικών επιδρομών. Η Ελλάδα δεσμεύεται για στήριξη της λύσης δύο κρατών, ενώ ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ αποκαλεί την κατάσταση στη Γάζα "αφόρητη".

Νίκη-ανάσα για την Παρί με ηγέτη τον Σορτς

Η Παρί επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο με ηγέτη τον Τι Τζέι Σορτς, βελτιώνοντας το ρεκόρ της στην Euroleague και ανασάνοντας μετά από τρεις συνεχόμενες ηττητικές εμφανίσεις.

Συμφωνία Πούτιν – Τραμπ για παύση επιθέσεων σε ενεργειακές υποδομές

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν συμφώνησε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για παύση 30 ημερών σε επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές σε Ρωσία και Ουκρανία.