Η Χαμάς κατηγορεί τον Νετανιάχου για χρήση του πολέμου ως “σωσίβιο”

Η Χαμάς κατηγόρησε σήμερα τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου ότι χρησιμοποιεί τον πόλεμο σαν “σωσίβιο”, για να ξεπεράσει τα πολιτικά του προβλήματα, κρίνοντας πως προφανώς αποφάσισε να θυσιάσει τους ομήρους που είναι ακόμη ζωντανοί στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο Νετανιάχου αποφάσισε να ξαναρχίσει τον πόλεμο εξόντωσης στον οποίο βλέπει σωσίβιο για να ξεπεράσει “τις εσωτερικές κρίσεις” που βιώνει το Ισραήλ, ανέφερε σύμφωνα με ανακοίνωση της Χαμάς ο Ιζάτ αρ Ρισκ, μέλος του πολιτικού γραφείου του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος.

Η απόφαση του Νετανιάχου να ξαναρχίσει τον πόλεμο δείχνει πως πρόθεσή του είναι να “θυσιάσει τους αιχμαλώτους” της Χαμάς και συμμαχικών της παλαιστινιακών κινημάτων κι ισοδυναμεί με “καταδίκη τους σε θάνατο”, πρόσθεσε.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Νιούκαστλ: Απόκτησε τον Κορδέρο από τη Μάλαγα

Η Νιούκαστλ κατάφερε να αποκτήσει τον 18χρονο Ισπανό ακραίο επιθετικό, Κορδέρο, από τη Μάλαγα, κερδίζοντας τη μάχη με τις μεγάλες ισπανικές ομάδες.

Το τρίποντο του Λούντζη κρίνει τη νίκη του Προμηθέα

Ο Μιχάλης Λούντζης σχολιάζει την εκτός έδρας νίκη του Προμηθέα επί του Πανιωνίου και την κρίσιμη στιγμή του τριπόντου που έκρινε τον αγώνα.

ΕΠΟ: Εγκρίθηκε η Αγορά του Προπονητικού Κέντρου στην Παιανία

Η ΕΠΟ ενέκρινε στη σημερινή συνεδρίασή της την αγορά του προπονητικού κέντρου της Παιανίας, επιτρέποντας στις εθνικές ομάδες να έχουν ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με συμφωνία στα 20 εκατ. ευρώ.

Συνεργασία κυβέρνησης και Τράπεζας της Ελλάδος για την οικονομία

Συναντίληψη κυβέρνησης και Τράπεζας της Ελλάδος για την επόμενη ημέρα της ελληνικής οικονομίας, με έμφαση στη δημοσιονομική σταθερότητα και τη συνεργασία για την ανάπτυξη της χώρας.