Αντιπαράθεση Υφυπουργού Ενέργειας με την Αντιπολίτευση

Ο υφυπουργός ενέργειας, Νίκος Τσάφος, αντέδρασε στις επιθέσεις της αντιπολίτευσης με ανάρτησή του. “Η συντονισμένη επίθεση συνεχίζεται”, αναφέρει ο υπουργός.

Παρά τη διακήρυξή του και την αναγνώριση του λάθους του, η αντιπολίτευση εμφανίζεται ανανεωμένη με νέες “κατηγορίες”, εκμεταλλευόμενη προηγούμενες δηλώσεις του.

Ως πολίτης και μέλος της κυβέρνησης, ο Τσάφος υποστηρίζει την εθνική θέση της Ελλάδας έναντι της Τουρκίας, ιδίως όσον αφορά την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας μεταξύ των δύο χωρών.

Παρά την αδιαπραγμάτευτη αυτή θέση, ο υφυπουργός αναγνωρίζει τις διαφωνίες με την Τουρκία σε άλλα θέματα, ενώ επιμένει ότι η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει ούτε συζητά τα αιτήματα της γειτονικής χώρας.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα για να υπηρετήσει την πατρίδα του, ο Τσάφος ζητά να κριθεί για το έργο του και καταδικάζει τις επιθέσεις με “κοπτοραπτικές” μεθόδους.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ανανέωση εντολής ειρηνευτικής αποστολής στο Νότιο Σουδάν

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ανανέωσε την εντολή της ειρηνευτικής αποστολής στο Νότιο Σουδάν, απαιτώντας την άμεση λήξη των μαχών και υπογραμμίζοντας την ανησυχία για τη χρήση εκρηκτικών βαρελιών.

Ο Ζελένσκι: Το Κίεβο έτοιμο για διαπραγματεύσεις με τη Μόσχα

Ο ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι δηλώνει ότι το Κίεβο είναι έτοιμο για διαπραγματεύσεις με τη Μόσχα για τον τερματισμό του πολέμου που ξέσπασε μετά τη ρωσική εισβολή τον Φεβρουάριο του 2022.

Συνάντηση Μέρτς – Τραμπ: Συνεργασία για την ειρήνη στην Ουκρανία και επίλυση εμπορικών διαφορών

Συνάντηση μεταξύ του γερμανού καγκελαρίου Μέρτς και του αμερικανού προέδρου Τραμπ με θέματα συνεργασίας για την ειρήνη στην Ουκρανία και επίλυση εμπορικών διαφορών.

Αναλυτική Επιστολή Αμερικανών Βουλευτών για τις Τουρκικές Παραβιάσεις

Αμερικανοί βουλευτές εκφράζουν ανησυχία για τις τουρκικές παραβιάσεις στον εναέριο χώρο και τα χωρικά ύδατα της Ελλάδας σε επιστολή προς τον πρόεδρο Τραμπ, επισημαίνοντας κινδύνους για την περιφερειακή σταθερότητα και ασφάλεια.