Ανακοίνωση ΚΤΕ Υποδομών-Μεταφορών: Κριτική στις δηλώσεις του πρωθυπουργού

Κοινή ανακοίνωση του ΚΤΕ Υποδομών-Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και του Τομέα Υποδομών, κριτικάνε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Οι δηλώσεις που έγιναν σήμερα από τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προκαλούν έντονες αντιδράσεις από τον χώρο του ΚΤΕ Υποδομών-Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση του υπεύθυνου ΚΤΕ Υποδομών-Μεταφορών, Αναστάσιου Νικολαΐδη, και του γραμματέα του Τομέα Υποδομών του κόμματος, Δημήτρη Σαρηγιάννη, οι δηλώσεις αυτές θα έπρεπε να αποτελούν μέρος προγραμματικών δηλώσεων μιας νεοεκλεγείσας κυβέρνησης, όχι όμως σε μια συνέντευξη Τύπου έξι χρόνια μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης και δύο πριν από την ολοκλήρωση της δεύτερης κυβερνητικής θητείας.

Τονίζουν ότι η αντίδραση της κυβέρνησης με αναβολικές απαντήσεις δείχνει έλλειψη ανταπόκρισης στις ανάγκες των πολιτών, καθώς ο σιδηρόδρομος θεωρείται απαξιωμένος, οι Μεταφορές στα μεγάλα αστικά κέντρα προκαλούν προβλήματα και τα έργα υποδομών σε όλη τη χώρα καθυστερούν. Επιπλέον, οι αποκαταστάσεις από τη θεομηνία Daniel στη Θεσσαλία ακόμη δεν έχουν υλοποιηθεί, γεγονός που αποδεικνύει την ανεπάρκεια της τρέχουσας κυβέρνησης.

Συμπεραίνουν ότι οι νέες υποσχέσεις αποτελούν αποδοχή της αποτυχίας της κυβέρνησης στον τομέα των Μεταφορών και των Υποδομών, ενώ ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα για μια αναγκαία πολιτική αλλαγή στη χώρα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο Ζελένσκι: Το Κίεβο έτοιμο για διαπραγματεύσεις με τη Μόσχα

Ο ουκρανός πρόεδρος Ζελένσκι δηλώνει ότι το Κίεβο είναι έτοιμο για διαπραγματεύσεις με τη Μόσχα για τον τερματισμό του πολέμου που ξέσπασε μετά τη ρωσική εισβολή τον Φεβρουάριο του 2022.

Συνάντηση Μέρτς – Τραμπ: Συνεργασία για την ειρήνη στην Ουκρανία και επίλυση εμπορικών διαφορών

Συνάντηση μεταξύ του γερμανού καγκελαρίου Μέρτς και του αμερικανού προέδρου Τραμπ με θέματα συνεργασίας για την ειρήνη στην Ουκρανία και επίλυση εμπορικών διαφορών.

Αναλυτική Επιστολή Αμερικανών Βουλευτών για τις Τουρκικές Παραβιάσεις

Αμερικανοί βουλευτές εκφράζουν ανησυχία για τις τουρκικές παραβιάσεις στον εναέριο χώρο και τα χωρικά ύδατα της Ελλάδας σε επιστολή προς τον πρόεδρο Τραμπ, επισημαίνοντας κινδύνους για την περιφερειακή σταθερότητα και ασφάλεια.

Επιστολή μελών του Κογκρέσου προς Τραμπ εν αναμονή συνάντησης με Ερντογάν

Μέλη του Κογκρέσου καλούν τον Τραμπ να θέσει κρίσιμα ζητήματα στον Ερντογάν πριν από τη συνάντησή τους, εστιάζοντας στις διμερείς σχέσεις και την ασφάλεια στην περιοχή.