Τραγωδία στην Κοτσάνι: Φωτιά σε ντίσκο κοστίζει τη ζωή σε 59 άτομα

Η τραγωδία από τη φωτιά στην αυτοσχέδια ντίσκο στην πόλη Κοτσάνι της Βόρειας Μακεδονίας δεν φαίνεται να έχει τέλος, καθώς οι 59 άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους από την πυρκαγιά και τον πανικό που επακολούθησε, έχουν πλέον έναν ακόμη θύμα. Ένας οδηγός ασθενοφόρου, ο Ίλε Γκοτσέφσκι, ο οποίος μετέφερε θύματα και τραυματίες στα νοσοκομεία, άφησε την τελευταία του πνοή μετά την επιστροφή του από τη βάρδια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από μέσα ενημέρωσης της περιοχής, ο Γκοτσέφσκι πέθανε στο σπίτι του, στενοχωρώντας τους συναδέλφους του, οι οποίοι τον περιγράφουν ως έναν αφοσιωμένο επαγγελματία, πάντα έτοιμο να βοηθήσει.

Η τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής περιγράφεται ως μια αναπόφευκτη καταστροφή, με 59 θύματα και πολλούς άλλους νοσηλευόμενους. Ο χώρος της μοιραίας συναυλίας, μια παλιά αποθήκη για χαλιά, είχε μόνο μία πραγματική έξοδο, καθώς η πίσω πόρτα ήταν κλειδωμένη.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της εισαγγελίας της Βόρειας Μακεδονίας, η πρώτη αυτοψία αποκάλυψε σημαντικές παραβιάσεις, όπως ελλείψεις στο σύστημα πυρόσβεσης και στο ηλεκτρικό. Η απουσία δεύτερης εξόδου εκτιμάται ότι επιδείνωσε την κατάσταση, καθώς οι φλόγες είχαν ήδη καταλάβει τη σκεπή, πιθανώς από βεγγαλικά, και οι παριστάμενοι υπήρξαν σε πλήρη πανικό.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη σφαγή Αλαουιτών στη Συρία

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη σφαγή Αλαουιτών στη Συρία, με αναφορές σε βία και εκτελέσεις μετά τις επιθέσεις σε χωριά της Λαττάκειας και της Ταρτούς.

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στις 10.00.

Η Απέλαση Μελών του Καρτέλ Tren de Aragua από τις ΗΠΑ

Η απέλαση 250 μελών του καρτέλ Tren de Aragua από τις ΗΠΑ προς το Ελ Σαλβαδόρ ενεργοποιεί τον παλιό νόμο Alien Enemies Act, δημιουργώντας νομικά ζητήματα και πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Επιτυχημένη αναμέτρηση του Αλίμου και προοπτικές για το Champions League

Μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου, ο Αλιμος επικράτησε με 23-8 της ΠΕΚΕΒ στην 19η αγωνιστική της Α1 υδατοσφαίρισης γυναικών, διατηρώντας την τρίτη θέση. Τώρα, ετοιμάζεται για το ματς με τη Σαμπαντέλ στο Champions League.