Τηλεφωνική συνομιλία Πούτιν – Τραμπ για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Οι προεδρικοί ηγέτες της Ρωσίας και των ΗΠΑ, Βλαντιμίρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να έχουν μια σημαντική τηλεφωνική συνομιλία αύριο. Η είδηση επιβεβαιώθηκε από το Κρεμλίνο, μετά την ανακοίνωση του Αμερικανού προέδρου που εξέφρασε την πρόθεσή του να συζητήσει με τον Ρώσο ομόλογό του για τον εξελισσόμενο πόλεμο στην Ουκρανία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συζήτηση αναμένεται να επικεντρωθεί στις εξελίξεις στην Ουκρανία, μετά τις θετικές συνομιλίες που είχαν ο ειδικός απεσταλμένος του Αμερικανού προέδρου και ο Ρώσος πρόεδρος στη Μόσχα. Η προγραμματισμένη τηλεφωνική επικοινωνία αναμένεται να διευκρινίσει τις θέσεις και τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο χωρών.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου επιβεβαίωσε την τηλεφωνική συνομιλία, δηλώνοντας ότι πρόκειται για μια σημαντική επικοινωνία μεταξύ των δύο ηγετών που είναι προγραμματισμένη για αύριο, Τρίτη. Η αναμενόμενη συνομιλία αναμένεται να προσφέρει σημαντικές εξελίξεις στον γεωπολιτικό χώρο και τις σχέσεις μεταξύ των δύο μεγάλων δυνάμεων.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Νομοσχέδιο για την Αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας εγκρίθηκε επί της αρχής από τις σχετικές κοινοβουλευτικές Επιτροπές, με διαφορετικές αντιδράσεις από τα κόμματα.

Η ΕΕ επιβεβαιώνει τη στήριξή της για την επανένωση της Κύπρου

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα, επιβεβαίωσε τη στήριξη της ΕΕ για την επανένωση της Κύπρου μέσω διζωνικής και δικοινοτικής ομοσπονδίας, σύμφωνα με τα ψηφίσματα του ΟΗΕ.

Δείπνο Εργασίας για το Κυπριακό στη Γενεύη

Ξεκίνησε στη Γενεύη το δείπνο εργασίας των αντιπροσωπειών για το Κυπριακό υπό τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, με τη συμμετοχή σημαντικών προσώπων όπως οι Χριστοδουλίδης, Τατάρ, Γεραπετρίτης, Φιντάν και Ντόιτι.

Ξεκίνησε το e-kouros: Πάνω από 400 αθλητικά σωματεία στο μητρώο

Πάνω από 400 αθλητικά σωματεία έχουν εγγραφεί στο e-kouros, το νέο μητρώο αθλητικών σωματείων που άνοιξε σήμερα, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.