Ρομαντικός γάμος στην παραλία Τουλούμ: Ο Τζάστιν Θερού και η Νικόλ Μπράιντον Μπλουμ ενώνουν τις ζωές τους

Ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) και η Νικόλ Μπράιντον Μπλουμ (Nicole Brydon Bloom) ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, σε μια ρομαντική τελετή στην παραλία Τουλούμ στο Μεξικό.

Σε αποκλειστικές φωτογραφίες του TMZ, οι νεόνυμφοι φαίνονται να απολαμβάνουν τις πρώτες στιγμές του έγγαμου βίου τους στη μαγευτική παραλία.

Ο διάσημος ηθοποιός επέλεξε ένα κλασικό σμόκιν με κρεμ σακάκι, ενώ η Μπλουμ έλαμπε μέσα σε ένα λευκό νυφικό με ανοιχτή πλάτη.

Είναι ο δεύτερος γάμος του ηθοποιού οκτώ χρόνια μετά το διαζύγιό του από την Τζένιφερ ‘Ανιστον (Jennifer Aniston).

ΦΩΤΟ: Αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλάει για την Εθνική Ελλάδας και τους νέους παίκτες

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξετάζει την προοπτική άνοδου της Εθνικής Ελλάδας στη League A του Nations League και τη σημασία των νέων παικτών στην ομάδα.

Αναβαθμίσεις Ελληνικών Τραπεζών από Moody’s

Ο οίκος αξιολόγησης Moody's προχώρησε σε αναβαθμίσεις τριών ελληνικών τραπεζών, σημειώνοντας βελτίωση στις πιστοληπτικές τους αξιολογήσεις. Αναλυτικά, η Eurobank, η Εθνική Τράπεζα και η Attica Bank είδαν τις αξιολογήσεις τους να αναβαθμίζονται σε διάφορες κατηγορίες.

Προετοιμασία Εθνικής Ελλάδας για τα παιχνίδια με τη Σκωτία

Η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για τους αγώνες με τη Σκωτία για τα playoffs του Nations League ξεκίνησε με προβλήματα λόγω τραυματισμού του Δημήτρη Κουρμπέλη.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Φάμελλος επιστρέφει στις ρίζες του κόμματος

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, επισημαίνει την ανάγκη επαναπροσδιορισμού του κόμματος, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας αναλύει τη σημερινή πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.