Ο Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον νέο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον νέο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Ιωάννη και τον συνεχάρη για την εκλογή του. Σε ανάρτηση του στο Χ ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι η Εκκλησία της Αλβανίας είναι σημείο ενότητας και αλληλοκατανόησης των δύο λαών.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός αναφέρει στην ανάρτησή του: «Επικοινώνησα με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Ιωάννη και τον συνεχάρην για την εκλογή του. Κοινή μας πεποίθηση είναι ότι η Εκκλησία της Αλβανίας είναι σημείο ενότητας και αλληλοκατανόησης των δύο λαών. Προς αυτήν την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε τιμώντας τη μνήμη και το έργο του Μακαριστού Αναστασίου.»

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Τραγωδία στη Βόρεια Μακεδονία: Οκτώ τραυματίες από φωτιά σε νυχτερινό κέντρο

Οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά από τη φωτιά που ξέσπασε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Βόρεια Μακεδονία, με τρεις εκ των τραυματιών να είναι ανήλικοι. Η κατάστασή τους είναι σοβαρή και απαιτεί επείγουσα ιατρική περίθαλψη.

Συζήτηση για την Κλιματική Αλλαγή και τις Προκλήσεις της Ελλάδας και της Ευρώπης

Συζήτηση σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν η Ελλάδα και η Ευρώπη λόγω της κλιματικής αλλαγής και τις αναγκαίες πολιτικές που πρέπει να αναπτυχθούν. Συζήτηση που έλαβε χώρα στο πλαίσιο του συνεδρίου "Η Ελλάδα Μετά VIII: Η Ευρώπη, η Ελλάδα και ο καταιγισμός των νέων προκλήσεων".

Δωρήτριες Χώρες Δεσμεύονται να Χορηγήσουν Βοήθεια 5,8 Δισ. Ευρώ στη Συρία

Οι δωρήτριες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανακοίνωσαν τη δέσμευσή τους να χορηγήσουν συνολικό ποσό 5,8 δισεκ. ευρώ στη Συρία, με την έλλειψη συνεισφοράς από τις Ηνωμένες Πολιτείες να επηρεάζει το τελικό ποσό.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλάει για την Εθνική Ελλάδας και τους νέους παίκτες

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξετάζει την προοπτική άνοδου της Εθνικής Ελλάδας στη League A του Nations League και τη σημασία των νέων παικτών στην ομάδα.