Ο Φλικ επαίνεσε την απίστευτη αντίδραση της Μπαρτσελόνα

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Χάνσι Φλικ, εξέφρασε τον θαυμασμό του για την εκπληκτική απόδοση των παικτών του μετά τη νίκη 4-2 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, με ανατροπή από 2-0. “Η αντίδραση ήταν φανταστική. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου”, τόνισε ο Φλικ.

Σχολιάζοντας το ματς, πρόσθεσε: “Να ανατρέψεις ένα αποτέλεσμα με μειονέκτημα δύο γκολ και να κερδίσεις με 4-2, δείχνει την πίστη και τη δύναμη της ομάδας μας. Αυτοί οι τρεις βαθμοί μας βάζουν στην κορυφή με μόλις έναν αγώνα λιγότερο. Είναι η ιδανική θέση για εμάς”.

Από την άλλη, ο προπονητής της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, αναγνώρισε την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα στη La Liga. “Είναι η καλύτερη ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και έχει σημαντικό πλεονέκτημα στη μάχη για τον τίτλο”, ανέφερε.

Σχολιάζοντας την αμυντική απόδοση της ομάδας του, παραδέχθηκε: “Χρειαζόμασταν πειθαρχία και δύναμη για να αντισταθούμε στους επιθετικούς της Μπάρτσα. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στο παιχνίδι τους και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας”.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη

Διαμαρτυρία έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον στη Θεσσαλονίκη κατά της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου, με συγκρούσεις με την αστυνομία.

Κόναν Ο’Μπράιεν Επιστρέφει στα Όσκαρ μετά την Επιτυχημένη Παρουσίασή του

Ο βραβευμένος με Emmy σεναριογράφος, παραγωγός και κωμικός Κόναν Ο'Μπράιεν θα επιστρέψει στη σκηνή των Όσκαρ μετά την επιτυχημένη του παρουσίαση στη φετινή τελετή.

Συζητήθηκαν στο Συμβούλιο Υπουργών Ενέργειας της ΕΕ θέματα ασφάλειας και τιμών ενέργειας

Συζητήθηκαν στο Συμβούλιο Υπουργών Ενέργειας της ΕΕ θέματα ασφάλειας και τιμών ενέργειας, με έμφαση στο Σχέδιο Δράσης για τις Προσιτές Τιμές Ενέργειας και την ανάγκη για ενίσχυση των διασυνδέσεων στην ευρωπαϊκή αγορά.

Νομοσχέδιο για την Αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας εγκρίθηκε επί της αρχής από τις σχετικές κοινοβουλευτικές Επιτροπές, με διαφορετικές αντιδράσεις από τα κόμματα.