Νεϊμάρ: “100% έτοιμος για την πρεμιέρα του Brasileirão”

Ο Νεϊμάρ δήλωσε ότι θα είναι “100% έτοιμος” για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Βραζιλίας (Brasileirão), παρά τον τραυματισμό του. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ συνόδευσε την ομάδα της Σάντος σε φιλικό αγώνα με την Κοριτίμπα, όμως δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγω του τραυματισμού του.

“Είναι προφανές, είναι λυπηρό. Αλλά αποφασίσαμε ότι το καλύτερο για μένα είναι να ανακάμψω 100% τώρα, ώστε αυτός ο τραυματισμός να μην επιδεινωθεί και να μην υπάρξουν επιπλοκές στο μέλλον”, εξήγησε ο Νεϊμάρ αναφερόμενος στον αποκλεισμό του από την εθνική Βραζιλίας λόγω τραυματισμού.

Ο Νεϊμάρ αναρρώνει από τον τραυματισμό του στον οπίσθιο μυ του αριστερού μηρού και δηλώνει ότι θα είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στο Brasileirão κόντρα στη Βάσκο στις 31/3.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλάει για την Εθνική Ελλάδας και τους νέους παίκτες

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξετάζει την προοπτική άνοδου της Εθνικής Ελλάδας στη League A του Nations League και τη σημασία των νέων παικτών στην ομάδα.

Αναβαθμίσεις Ελληνικών Τραπεζών από Moody’s

Ο οίκος αξιολόγησης Moody's προχώρησε σε αναβαθμίσεις τριών ελληνικών τραπεζών, σημειώνοντας βελτίωση στις πιστοληπτικές τους αξιολογήσεις. Αναλυτικά, η Eurobank, η Εθνική Τράπεζα και η Attica Bank είδαν τις αξιολογήσεις τους να αναβαθμίζονται σε διάφορες κατηγορίες.

Προετοιμασία Εθνικής Ελλάδας για τα παιχνίδια με τη Σκωτία

Η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για τους αγώνες με τη Σκωτία για τα playoffs του Nations League ξεκίνησε με προβλήματα λόγω τραυματισμού του Δημήτρη Κουρμπέλη.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Φάμελλος επιστρέφει στις ρίζες του κόμματος

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, επισημαίνει την ανάγκη επαναπροσδιορισμού του κόμματος, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας αναλύει τη σημερινή πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.