Η Ρεάλ Μαδρίτης και οι μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού

    Η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει τη δυνατότητα να αποκτήσει τον Ρόντρι από τη Μάντσεστερ Σίτι, με τον ισπανικό Τύπο να υποστηρίζει πως ο Ισπανός μέσος είναι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της ομάδας για το προσεχές καλοκαίρι. Ο 28χρονος άσος, που κατέκτησε τη “χρυσή μπάλα” φέτος, έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι έως το 2027 και η Ρεάλ θα πρέπει να διαθέσει τουλάχιστον 80 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ.
    Παράλληλα, η Ρεάλ αντιμετωπίζει προβλήματα με την απονομή της “χρυσής μπάλας” στον Ρόντρι αντί του Βινίσιους, με την ομάδα να κατηγορείται για “ιστορική ληστεία”. Ωστόσο, ο ίδιος ο μέσος προτίμησε να μην εμπλακεί σε διαμάχες και να εστιάσει στη συνεργασία του με την Μάντσεστερ Σίτι.
    Εν τω μεταξύ, η αναζήτηση για μέσο στη θέση του Λούκα Μόντριτς οδηγεί τη Ρεάλ στον Εντσο Φερνάντες, με τον Αργεντινό μέσο να μην είναι ικανοποιημένος στην Τσέλσι και να θεωρείται πιθανή η μετακίνησή του στο “Μπερναμπέου” με αντάλλαγμα τον Αουρελιέν Τσουαμενί.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Συλληφθείς Αλβανός για απόπειρα ανθρωποκτονίας στο Γκάζι

Συνελήφθη χθες το απόγευμα ένας 39χρονος Αλβανός, ο οποίος αντιμετωπίζει ένταλμα σύλληψης για υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας τριών ατόμων στο Γκάζι τον Δεκέμβριο του 2023. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 39χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην έδρα της ΔΑΟΕ και συνελήφθη. Η υπόθεση είχε σημειωθεί στα ξημερώματα της 16ης Δεκεμβρίου 2023 στο Γκάζι, όταν ο 39χρονος άνοιξε πυρ εναντίον τριών Ελλήνων μετά από διαπληκτισμό έξω από κατάστημα εστίασης.

Επικρίσεις για τις δηλώσεις του υφυπουργού Ενέργειας σχετικά με τα Κατεχόμενα

Ο Θάνος Πλεύρης εκφράζει αμφιβολίες για τις δηλώσεις του υφυπουργού Ενέργειας Νίκου Τσάφου σχετικά με τα Κατεχόμενα, επισημαίνοντας την προσβολή για την ελληνική Πατρίδα.

Αντιδρά η Μπαρτσελόνα στην αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα με την Οσασούνα

Η απόφαση της ισπανικής ομοσπονδίας να ορίσει τον αγώνα της 27ης αγωνιστικής της La Liga μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Οσασούνα στις 27 Μαρτίου προκαλεί αντιδράσεις και επιβαρύνει τους Καταλανούς.

Ο πρόεδρος της ΔΟΕ αποχωρεί από τη θέση του μετά από 12 χρόνια

Ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη θέση του μετά από 12 χρόνια, ενώ ο διάδοχός του θα επιλεγεί σε τρεις ημέρες στην Ελλάδα.