Επιδρομή ουκρανικών μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων σε ενεργειακές εγκαταστάσεις στην Αστραχάν

Μια επιδρομή ουκρανικών μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων στη νύχτα έθεσε στο στόχαστρο ενεργειακές εγκαταστάσεις και άλλες υποδομές στη ρωσική περιφέρεια Αστραχάν, προκαλώντας έναν τραυματισμό και πυρκαγιά, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Ιγκόρ Μπάμπουσκιν μέσω Telegram.Ο κ. Μπάμπουσκιν διαβεβαίωσε πως η κατάσταση βρίσκεται υπό έλεγχο, αν και δεν δόθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με το ακριβές σημείο της πυρκαγιάς. Αναφέρθηκε μόνο στο γεγονός ότι ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Συζητήσεις για τη Μέση Ανατολή και τη Συρία στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ

Συζητήσεις στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή και τη Συρία, αναφορικά με το αραβικό σχέδιο ανοικοδόμησης της Γάζας και τις εκτεταμένες βίαιες επιθέσεις στη Συρία.

Καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός στη Euroleague για τον Κέντρικ Ναν

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλλει τον Κέντρικ Ναν για αναίδεια κίνηση προς τους φιλάθλους της ομάδας του Πειραιά στο ευρωπαϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αντόνιο: Αισιόδοξος για την επιστροφή του μετά τον τραυματισμό

Ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ, Μιχάιλ Αντόνιο, μιλάει για τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη σε τροχαίο ατύχημα, εκφράζοντας αισιοδοξία για την επιστροφή του στο γήπεδο.

Αίτημα απομάκρυνσης υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας λόγω δηλώσεών του για τα κατεχόμενα

Αίτημα απομάκρυνσης υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας λόγω δηλώσεών του για τα κατεχόμενα, με αντιδράσεις από το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και απαιτήσεις για συγγνώμη και παραίτηση.