Αύξηση 7,4% στον Τζίρο των Επιχειρήσεων της Χώρας τον Ιανουάριο

  Ο τζίρος των επιχειρήσεων της χώρας σημείωσε αύξηση 7,4% τον Ιανουάριο, φτάνοντας τα 28.213.975 χιλ. ευρώ, σύμφωνα με δεδομένα της ΕΛΣΤΑΤ. Η μεγαλύτερη αύξηση στον κύκλο εργασιών παρουσίασαν οι επιχειρήσεις του τομέα Παροχής Ηλεκτρικού Ρεύματος, Φυσικού Αερίου, Ατμού και Κλιματισμού, ενώ μείωση είχαν οι επιχειρήσεις στον τομέα Δραστηριότητες Σχετικές με την Ανθρώπινη Υγεία και την Κοινωνική Μέριμνα. Το 2024, οι τομείς με τη μεγαλύτερη συνεισφορά στον συνολικό κύκλο εργασιών είναι το Χονδρικό και Λιανικό Εμπόριο, η Μεταποίηση, η Παροχή Ηλεκτρικού Ρεύματος, η Μεταφορά και Αποθήκευση, και οι Δραστηριότητες Υπηρεσιών Παροχής Καταλύματος και Υπηρεσιών Εστίασης.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλάει για την Εθνική Ελλάδας και τους νέους παίκτες

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξετάζει την προοπτική άνοδου της Εθνικής Ελλάδας στη League A του Nations League και τη σημασία των νέων παικτών στην ομάδα.

Αναβαθμίσεις Ελληνικών Τραπεζών από Moody’s

Ο οίκος αξιολόγησης Moody's προχώρησε σε αναβαθμίσεις τριών ελληνικών τραπεζών, σημειώνοντας βελτίωση στις πιστοληπτικές τους αξιολογήσεις. Αναλυτικά, η Eurobank, η Εθνική Τράπεζα και η Attica Bank είδαν τις αξιολογήσεις τους να αναβαθμίζονται σε διάφορες κατηγορίες.

Προετοιμασία Εθνικής Ελλάδας για τα παιχνίδια με τη Σκωτία

Η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για τους αγώνες με τη Σκωτία για τα playoffs του Nations League ξεκίνησε με προβλήματα λόγω τραυματισμού του Δημήτρη Κουρμπέλη.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Φάμελλος επιστρέφει στις ρίζες του κόμματος

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, επισημαίνει την ανάγκη επαναπροσδιορισμού του κόμματος, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας αναλύει τη σημερινή πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.