Απεργία στους Δήμους: Κλειστοί την Παρασκευή λόγω απεργίας ΠΟΕ-ΟΤΑ

Κλειστοί θα παραμείνουν οι δήμοι την Παρασκευή 21 Μαρτίου λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ για το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με αίτημα τη μονιμοποίηση των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές των δήμων που απασχολούνται σε προγράμματα ΕΣΠΑ.Την ίδια ημέρα έχει προγραμματιστεί, για τις 11:00, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας (Δραγατσανίου 8), ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Εσωτερικών (Βασ. Σοφίας 15).

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Η ΕΕ υπόσχεται 2,5 δισ. ευρώ βοήθεια στη Συρία

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ανακοίνωσε ότι η ΕΕ θα παρέχει περίπου 2,5 δισ. ευρώ διεθνή βοήθεια στη Συρία τόσο φέτος όσο και τον επόμενο χρόνο, κατά τη διάρκεια διάσκεψης δωρητών στις Βρυξέλλες.

Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή: Αντιπαραθέσεις και Εκλογές στην Αρχαία Ολυμπία

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή συγκεντρώνεται στην Αρχαία Ολυμπία για κρίσιμες αποφάσεις και εκλογές, εν μέσω διχασμών σχετικά με τη συμμετοχή Ρώσων και Λευκορώσων αθλητών και τρανς αθλητριών στις διεθνείς διοργανώσεις.

Αλλαγές στην εθνική Ολλανδίας ενόψει του αγώνα με την Ισπανία

Αλλαγές στην αποστολή της Ολλανδίας ενόψει του αγώνα με την Ισπανία στα προημιτελικά του Nations League, με τον Ντένζελ Ντάμφρις εκτός λόγω τραυματισμού και τον Φρένκι ντε Γιονγκ υπό αμφισβήτηση.

Συνέντευξη Τρίσταν Βούκσεβιτς: Αποκαλύψεις για το NBA, την Εθνική και το Μέλλον

Στη συνέντευξή του, ο Τρίσταν Βούκσεβιτς μιλάει για την πορεία του στο NBA, τις εθνικές ομάδες Σερβίας και Ελλάδας, τους συμπαίκτες του και τα σχέδια του για το μέλλον.