Τραγωδία στις ΗΠΑ: Ανεμοστρόβιλοι και καταιγίδες αφήνουν πίσω τους νεκρούς και τραυματίες

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν κατά το πέρασμα σφοδρών ανεμοστρόβιλων και καταιγίδων στις κεντρικές και τις νότιες Ηνωμένες Πολιτείες, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.Οι αρχές της πολιτείας του Μιζούρι επιβεβαίωσαν “11 θανάτους που συνδέονται με τις καταιγίδες”, με ανακοίνωση στο Χ. Στη γειτονική πολιτεία του Αρκανσα, τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Η πολιτεία κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς νέοι ανεμοστρόβιλοι αναμένονται τις προσεχείς ώρες.Στην πολιτεία του Τέξας, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα που συνδέονται με τις αμμοθύελλες και τις πυρκαγιές που μείωσαν σημαντικά την ορατότητα στους δρόμους, καθώς οι μετεωρολογικές αυτές συνθήκες προκάλεσαν σοβαρές καραμπόλες.Ανεμοστρόβιλοι αναμένεται να πλήξουν τις επόμενες ώρες τις πολιτείες της Λουιζιάνα, του Μισισίπι και του Τενεσί. Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις, η ταχύτητα των ανέμων μπορεί να φθάσει τα 120 χλμ/ώρα.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Πτώση δημοτικότητας για την ιαπωνική κυβέρνηση λόγω διανομής δωροκαρτών

Η δημοτικότητα της ιαπωνικής κυβέρνησης υπέστη μεγάλη πτώση, καθώς δημοσκοπήσεις αποκαλύπτουν τις επικρίσεις για τη διανομή δωροκαρτών από τον πρωθυπουργό Σιγκέρου Ισίμπα σε νέους βουλευτές.

Εντάσεις Ισραήλ – Λίβανος: Νεκροί και ανταλλαγή πυρών

Εντάσεις ανάμεσα σε Ισραήλ και Λίβανο, με νεκρούς και ανταλλαγή πυρών λόγω παραβιάσεων συμφωνίας κατάπαυσης πυρός.

Καταδίκη υπουργού Παιδείας Λιβύης για έλλειψη σχολικών βιβλίων

Ο υπουργός Παιδείας της ΚΕΕ της Λιβύης καταδικάστηκε σε φυλάκιση και πρόστιμο για έλλειψη σχολικών βιβλίων το 2021, ανακοίνωσε η εισαγγελία.

Σοβαρό τροχαίο στην λεωφόρο Κηφισού: 7 τραυματίες, περιλαμβανομένος αστυνομικός

Σοβαρό τροχαίο στην λεωφόρο Κηφισού με 8 οχήματα και 7 τραυματίες, περιλαμβανομένου ενός αστυνομικού.