Θανατηφόρο τροχαίο στο Περιστέρι: Νεκρός ο οδηγός ταξί, σοβαρά τραυματισμένη η γυναίκα οδηγός

Ένας οδηγός ταξί ανασύρθηκε νεκρός από το όχημά του και μια γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά, μετά από τροχαίο που συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής (16/3) στη λεωφόρο Θηβών, στο Περιστέρι.

Η σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 03:00, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στη διασταύρωση των λεωφόρων Παναγή Τσαλδάρη και Θηβών. Ο οδηγός του ταξί ανασύρθηκε νεκρός, ενώ η γυναίκα που οδηγούσε το άλλο όχημα υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς.

Στο σημείο του δυστυχήματος, επιχείρησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με 10 Πυροσβέστες, οι οποίοι ανέσυραν τον επαγγελματία οδηγό από τα συντρίμμια και παρείχαν βοήθεια στην τραυματισμένη οδηγό του ΙΧ, καθώς και σε δύο ακόμη άτομα που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα Νοσοκομεία Τζάνειο και Γεννηματάς.

Η Πυροσβεστική ανέφερε ότι απεγκλωβίστηκαν ένας άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του και μια τραυματισμένη γυναίκα από τα δύο οχήματα που ενεπλάκησαν στη σύγκρουση.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Τραγωδία στη Βόρεια Μακεδονία: Πυρκαγιά σε ντισκοτέκ με 59 νεκρούς και 150 τραυματίες

Τουλάχιστον 59 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 150 τραυματίστηκαν από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε ντισκοτέκ στη Βόρεια Μακεδονία. Αναγνωρίστηκαν 35 θύματα, μεταξύ των οποίων νέοι παρευρισκόμενοι σε συναυλία του συγκροτήματος DNK.

Ανατροπή στην ποινή του Αντρέα Κίμι Αντονέλι στο γκραν πρι Αυστραλίας

Η ποινή των πέντε δευτερολέπτων που είχε επιβληθεί στον Αντρέα Κίμι Αντονέλι στο γκραν πρι Αυστραλίας ανατράπηκε μετά την επανεξέταση του συμβάντος από την ομάδα Mercedes, με αποτέλεσμα ο Ιταλός οδηγός να επιστρέψει στην τέταρτη θέση και να πάρει επιπλέον δύο βαθμούς.

Ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση: Αντιδράσεις από το ΠΑΣΟΚ-Κίνηματος Αλλαγής

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον ανασχηματισμό στην κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για αλλαγές που θα υποστηρίζουν την κοινωνία και την οικονομία.

Νέος Πρόεδρος στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Ο Δρ. Σπύρος Βασιλάκος εξελέγη ως ο νέος πρόεδρος του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αναλαμβάνοντας την ηγεσία σε μια περίοδο ανανέωσης και ανάπτυξης.