Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν: Αισιοδοξία για τέλος του πολέμου στην Ουκρανία

Ο ειδικός απεσταλμένος του Ντόναλντ Τραμπ, Στιβ Γουίτκοφ, δήλωσε σήμερα ότι προβλέπει ο Αμερικανός πρόεδρος θα συζητήσει με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν αυτήν την εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο CNN μετά τις “θετικές συνομιλίες” με τον Πούτιν στη Μόσχα, ο Γουίτκοφ εξέφρασε αισιοδοξία ότι “θα δούμε πραγματική πρόοδο” για τον τερματισμό του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Αναφέροντας ότι ο Πούτιν “κατανοεί τη φιλοσοφία του Τραμπ και ο Τραμπ επιθυμεί τη λήξη του πολέμου”, ο Γουίτκοφ υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας.

Επιπλέον, ο απεσταλμένος ανέφερε ότι οι διαπραγματευτικές ομάδες των ΗΠΑ θα συναντήσουν αυτήν την εβδομάδα τόσο τους Ουκρανούς όσο και τους Ρώσους για περαιτέρω εξελίξεις.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ελλάδα ανέλαβε το σύνολο των εγκαυματιών από το τραγικό δυστύχημα στη Βόρεια Μακεδονία

Η Ελλάδα ανέλαβε τη νοσηλεία των εγκαυματιών από το τραγικό δυστύχημα στη Βόρεια Μακεδονία, ενώ οι τραυματίες θα νοσηλευτούν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Νέο ταλέντο στην Εθνική Ελλάδας: Καρέτσας στο στόχαστρο της Μπάγερν

Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, ενώ παράλληλα τραβά τα βλέμματα της Μπάγερν Μονάχου με τις εμφανίσεις του στη Γκενκ.

Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε τη Σεβίλη και εδραιώνεται στις θέσεις του Champions League

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε τη Σεβίλη με 1-0 στην 28η αγωνιστική της LaLiga, εδραιώνοντας τη θέση της στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

ΗΠΑ: Στις Ηνωμένες Πολιτείες η απάντηση στους Χούθι

Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξαπέλυσαν πλήγματα στην Υεμένη εναντίον των Χούθι, απαντώντας στις επιθέσεις τους σε πλοία και περιουσιακά στοιχεία, με τον υπουργό Άμυνας να αναφέρει ότι η επιχείρηση θα συνεχιστεί μέχρι να σταματήσουν οι επιθέσεις.