Συλλυπητήρια μήνυμα από τον Πρόεδρο Τασούλα για την τραγωδία στην Βόρεια Μακεδονία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας εξέφρασε με συλλυπητήριο μήνυμά του προς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα-Ντάβκοβα, τα βαθύτατα συλλυπητήρια του ελληνικού λαού και του ιδίου προσωπικά για τα θύματα της ανείπωτης τραγωδίας στην πόλη Κότσανι. Ο κ. Τασούλας ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και διαβεβαίωσε την ομόλογό του ότι η Ελλάδα θα προσφέρει κάθε αναγκαία βοήθεια.

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Ολυμπιακός πρώτος στην βαθμολογία της Α1 βόλεϊ γυναικών

Ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος στη βαθμολογία της Α1 βόλεϊ γυναικών μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, πανηγυρίζοντας την 16η συνεχόμενη νίκη του. Στα πλέι άουτ, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, ενώ ο Πανιώνιος και ο ΑΟ Θήρας θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Νίκη του Περιστερίου επί του Κολοσσού Ρόδου στην Greek Basketball League

Το Περιστέρι επικράτησε του Κολοσσού Ρόδου στη Greek Basketball League, βελτιώνοντας το ρεκόρ του και εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στα Play-In. Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κρις Κόφι και ο Τζορτζ Πάπας, ενώ παρακολούθησαν σκάουτερς του ΝΒΑ τον Νεοκλή Αβδάλα. Από τον Κολοσσό ξεχώρισε ο Λόντον Περάντες.

Η Νιούκαστλ “σπάει” την κατάρα και κατακτά το League Cup Αγγλίας

Η Νιούκαστλ κατακτά το League Cup Αγγλίας, "σπάζοντας" την κατάρα που διήρκεσε επί εβδομήντα χρόνια. Οι "καρακάξες" επικράτησαν της Λίβερπουλ με 2-1 σε έναν εκρηκτικό τελικό στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, αποσπώντας το πρώτο τρόπαιο της σεζόν 2024/2025.

Παραιτήθηκε ο Αρίστος Δοξιάδης από υφυπουργός Ανάπτυξης

Ο πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης Αρίστος Δοξιάδης ανακοίνωσε την παραίτησή του, επικαλούμενος ανήθικες επιθέσεις από την αντιπολίτευση και επιθυμία να προστατεύσει την κυβέρνηση.