Παραίτηση υφυπουργού Ανάπτυξης: “Ο ανήθικος πόλεμος με έκανε να παραιτηθώ”, λέει ο Αρίστος Δοξιάδης

Ο Αρίστος Δοξιάδης ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Ανάπτυξης. Η παραίτησή του έγινε αποδεκτή από τον πρωθυπουργό και ο αντικαταστάτης του θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο κ. Δοξιάδης έγραψε τα εξής:

«Αποφάσισα να παραιτηθώ

Ο ανήθικος πόλεμος που εξαπέλυσε εναντίον μου η αντιπολίτευση, με ανυπόστατες επιθέσεις ήδη από την πρώτη μέρα της ορκωμοσίας μου στην κυβέρνηση, με προσγείωσε απότομα στη σκληρή πολιτική πραγματικότητα.

Σε όσους με κατηγόρησαν για την υπόθεση της εταιρίας ΑΠΟΛΛΩΝ απαντώ ότι έχω δικαστεί και αθωωθεί από ποινικό δικαστήριο το 2013, που με απάλλαξε ρητά από κάθε κατηγορία που σχετίζεται με όσα σήμερα μου καταλογίζει η αντιπολίτευση. Προσθέτω ότι από τη στιγμή που τελείωσε το δικαστήριο, δεν είχα καμία όχληση από καμία αρχή, παρόλο που άλλαξαν τόσες κυβερνήσεις. Συνεπώς άνθρακες ο θησαυρός.

Επειδή δεν θέλω να σπαταλήσω τη ζωή μου σε τέτοιες διαμάχες, αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση του υφυπουργού Έρευνας και Καινοτομίας, τόσο για λόγους προσωπικής ηρεμίας όσο και για λόγους προστασίας της κυβέρνησης και του χαρτοφυλακίου που έχω αναλάβει από ένα κυνήγι μαγισσών.

Ευχαριστώ θερμά τον πρωθυπουργό για την τιμητική του πρόταση για αυτό το χαρτοφυλάκιο που είναι τόσο σημαντικό για το μέλλον. Λυπάμαι που η πολιτική τοξικότητα αποτρέπει τους ενεργούς πολίτες από το να συμβάλλουν στις συλλογικές προσπάθειες για την πρόοδο».

Μοιράσου το

Αξίζει να διαβάσεις

Διαβασε ακόμη
σχετικα αρθρα

Τραμπ ονομάζει Τζανίν Πίρο σε κορυφαία θέση

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την ονομασία της Τζανίν Πίρο σε σημαντική θέση και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η επιλογή του.

Επίσκεψη Επιτρόπου Βιώσιμων Μεταφορών σε Ρόδο και Καστελλόριζο

Ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών επισκέπτεται τη Ρόδο και το Καστελλόριζο για την Ημέρα της Ευρώπης, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις και συζητήσεις με μαθητές και φοιτητές.

Ράσα και εγκληματικότητα: Η αποκάλυψη του ιερέα που έγινε πληροφοριοδότης συμμορίας

Ανακαλύψτε την απίστευτη υπόθεση ενός ιερέα που αποδείχθηκε πληροφοριοδότης μιας εγκληματικής συμμορίας, προκαλώντας σοκ στην κοινωνία της Δράμας.

Η Αθηναϊκή Ριβιέρα: Οι Διαφορετικές Αγορές του Πολυτελούς Ακινήτου

Η Αθηναϊκή Ριβιέρα αναδεικνύεται ως μια από τις πιο δυναμικές αγορές πολυτελών ακινήτων στην Ευρώπη, προσελκύοντας εύπορους αγοραστές από διάφορα μέρη του κόσμου. Κάθε παραλιακή περιοχή εξυπηρετεί διαφορετικά προφίλ αγοραστών υψηλού επιπέδου, σύμφωνα με την Κορίνα Σαΐα, διευθύνουσα σύμβουλο της Premier Realty Greece.